Adriaanse van der Weel Advocaten voegt zich bij Business Netwerk Zeeland

Vanwege de ontwikkeling van Business Netwerk Zeeland (BNZ) kwam de gelegenheid voor toetreding van een tweede advocatenkantoor in dit netwerk. Het grootste advocatenkantoor van Zeeland, Adriaanse van der Weel Advocaten (AVDW Advocaten) speelde hierop in en voegt zich per heden met Daniel Doolaege bij BNZ. Welkom!

Voor Zeeuwse ondernemers is AVDW Advocaten ongetwijfeld een bekende naam, want het kantoor bestaat al vanaf 1904 en heeft al die tijd een toonaangevende stempel gedrukt op de Zeeuwse advocatuur en bedrijfsleven. Daniel Doolaege hierover: ‘We zijn niet onbekend in het Zeeuwse netwerk, want we zijn bijvoorbeeld ook één van de organisatoren van de jaarlijkse uitreiking van het Zeeuws Familiebedrijf van het jaar. Onze toetreding bij BNZ is dan ook een mooie aanvulling, waarbij ook wij als organisatie onze kennis en netwerk kunnen delen’.

Foto: Nieuw lid Daniel Doolaege (l) van Adriaanse van der Weel Advocaten met Wouterien Dees van BNZ

Tijdens de laatste bijeenkomst gaf Doolaege een korte toelichting over het advocatenkantoor: ‘Vandaag de dag werken bij AVDW Advocaten 27 advocaten op drie vestigingen (Middelburg, Terneuzen en Rotterdam). Zij werken ieder op hun eigen juridische specialisme voor ondernemingen, overheden, instellingen, verzekeraars en particulieren. Om onze klanten op een groot aantal praktijkgebieden zo optimaal mogelijk te kunnen blijven bedienen, willen wij weten wat er speelt en waar ondernemers op juridisch vlak tegenaan lopen. Tegelijkertijd willen we ook de persoon achter de zaak en het bedrijf leren kennen. De aansluiting met het uitgebreid netwerk van BNZ past hierin prima’.

Meer weten? Ga naar www.avdw.nl of neem contact op met Daniel Doolaege.

Ook interesse in het netwerk van Business Netwerk Zeeland? Mail dan naar info@businessnetwerkzeeland.nl

 

Terug naar home