Eerste bijeenkomst 2024 BNZ met geslaagd bedrijfsbezoek Moore DRV

‘Stilletjes zijn we één van de beste kantoren van Nederland, waarbij we met een historie van ruim honderd jaar ons inzetten als accountant én adviseur. We willen uitblinken in klanttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb’, aldus David van de Plasse tijdens zijn presentatie over BNZ-lid Moore DRV tijdens de eerste bijeenkomst in 2024 van Business Netwerk Zeeland (BNZ).

Ruim 40 leden van BNZ waren afgekomen op het gezellige samenzijn afgelopen woensdag bij het prachtige kantoor van Moore DRV aan het Stationspark te Goes om uiteraard met elkaar te netwerken. ‘De groei van Moore DRV zal weinigen ontgaan zijn’, aldus Wouterien Dees en Albert Besuyen van BNZ. ‘Vandaar ook goed dat we met BNZ hier vandaag te gast mogen zijn om hier meer met elkaar over te weten’.

‘Met de samenvoeging van Rijkse Accountants & Adviseurs versterken we vanaf 1 januari 2024 onze organisatie. Met deze integratie worden we veruit het grootste accountantskantoor in Zeeland. We bundelen onze krachten, omdat we goed gekwalificeerde mensen willen behouden en werven om ondernemende Zeeuwse bedrijven goed te kunnen blijven ondersteunen’, vertelt Van de Plasse de aanwezigen.

Foto: collage van een geslaagd BNZ-bedrijfsbezoek bij lid Moore DRV

Dat het samengaan hier en daar betekent dat er keuzes gemaakt worden, is op zich niet zo vreemd. David van der Plasse hierover: Zowel de vestiging van Moore DRV in Oud-Beijerland als die van Rijkse in Barendrecht zijn te krap geworden voor de huidige bezetting en verhuizen daarom naar deze een nieuwe locatie aan de Waalhaven te Rotterdam. We zien nog volop mogelijkheden voor groei in de regio. Cruciale voorwaarde voor groei is het kunnen werven van nog meer goede professionals’.

Met nog wat informatie over de BNZ-programmering van 2024 en de introductie van nieuw BNZ-lid Daniel Doolaege van Adriaanse van der Weel Advocaten werd er onder het genot van een heerlijk buffet en drankjes nog gezellig nagepraat en genetwerkt. Wederom een mooie wijze om ondernemers uit de regio met elkaar te verbinden.

Met dank aan Moore DRV – David van der Plasse – Peter Allemekinders – Ritchie Bosma

En óp naar 21 februari: Dineren met Directeuren bij Restaurant Á Table te Axel vanaf 18.00 uur.

Business Netwerk Zeeland – Albert Besuyen – Wouterien Dees – Marjan van Berkel – Steven Corijn

#netwerken #verbinden #zeeland #business

Terug naar home