Nieuwjaarsborrel 2024 Business Netwerk Zeeland op woensdag 31 januari van 17.30-20.00 uur

Happy New Year!!

Op woensdag 31 januari 2024 organiseert Business Netwerk Zeeland (BNZ) van 17.30-20.00 uur een gezellige en informatieve Nieuwjaarsborrel bij BNZ-lid Moore DRV. Deze keer zijn we te gast op de DRV-locatie aan de Stationspark 28, 4462 te Goes. Een ideaal moment om mede-BNZ leden en relaties als start in het nieuwe jaar te ontmoeten.
 
Het nieuwe jaar is dan een feit. BNZ ontvangt u op deze locatie bij Moore DRV waarbij de ontwikkelingen niet stil staan. Buiten de ontwikkelingen van de organisatie zelf, neemt DRV Moore ons mee in hun visie, waarbij ze diverse, interessante (fiscale & financiële) tips met de aanwezigen zullen delen. Na een korte introductie en presentatie wordt het programma 2024 van Business Netwerk Zeeland gelanceerd, waarna er tijdens een gezellige Nieuwjaarsborrel de wensen over en weer gebracht kunnen worden. Onder het genot van de nodige food & drinks kan dan ook op informele wijze het nieuwe netwerkjaar daadwerkelijk gestart worden.

 

 


PROGRAMMA

 

In samenwerking met Moore DRV wordt u een gezellige, doch waardevolle Nieuwjaarsborrel 2024 aangeboden waarvan u met leden en decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten.
17.30 -18.00 uur: Inloop & ontvangst met welkomstdrankje en hapje
18.00 -18.30 uur: Toelichting Moore DRV + lancering jaarprogramma BNZ
18:30 -20.00 uur: Food/drinks/netwerken inclusief korte rondleiding

Ga voor de aanmeldingsvoorwaarden het aanmelden naar DEZE LINK!

Tot de 31e!

Business Netwerk Zeeland | Albert Besuyen | Wouterien Dees | Marjan van Berkel | Steven Corijn

#netwerken #zeeland #business #verbinden #businessnetwerkzeeland

 

Terug naar home