Geslaagde culinaire netwerkfestijn bij Katseveer

Bij Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp was het afgelopen dinsdag bij een nieuwe editie van Dineren met Directeuren geniet voor de ruim 40 leden van Business Netwerk Zeeland (BNZ). ‘Sinds vorig jaar hebben we het van de vorige eigenaren overgenomen en gezien de drukte slaat onze nieuwe aanpak gelukkig aan bij de mensen’, aldus de twee nieuwe eigenaren maitre-sommelier Paul Labruijere en sous-chef Leon Vermaire die met Katseveer voor een waar culinair programma hadden gezorgd.

Na ontvangst van de gasten met een heerlijke prosecco en het welkomstwoord van Albert Besuyen kon het culinaire netwerkfestijn van start gaan. Albert Beuyen en Wouterien Dees van BNZ hadden voor een passende tafelschikking gezorgd, waardoor iedereen snel een plaatsje had gevonden. ‘Leuk dat naast de bestaande leden steeds stapsgewijs nieuwe leden aansluiten. We overstijgen inmiddels de 75 leden, maar we zijn selectief bij de aanname nieuwe leden’, vertelde Besuyen in zijn openingstoespraak. De nieuwe, aanwezige leden Eelco Hofman, Verena Jongepier, Herman Kraamer, Marco Scheele en Birgit Plantema kregen allemaal hun éntreemoment om zich te introduceren in het BNZ-netwerk.

Fotocollage: een geslaagde Dineren met Directeuren bij Restaurant Katseveer met gastheer maitre-sommelier Paul Labruijere

Met de tafelschikking en de gevarieerde en culinaire gerechten bleek het een geslaagde avond te zijn als afsluiter van het jaar 2023. Op naar 2024 met Business Netwerk Zeeland!

(PS: Ook interesse deelname aan BNZ? Vraag uw verzoek tot lidmaatschap aan via de mail info@businessnetwerkzeeland.nl )

Business Netwerk Zeeland | Albert Besuyen | Wouterien Dees | Marjan van Berkel | Steven Corijn

#netwerken #dinerenmetdirecteuren #diner #eindejaar #businessclub

Terug naar home