Predicaat Hofleverancier voor Van Westen Mannenmode!

Afgelopen vrijdagavond was het zover. Van Westen Mannenmode uit Zaamslag – aangesloten bij Business Netwerk Zeeland – ontving het Predicaat Hofleverancier. De onderscheiding werd uitgereikt door Commissaris van de Koning de heer Han Polman en burgemeester Erik van Merrienboer. De eigenaren Johan van Westen en Peter van Westen ontvingen tijdens de feestelijke bijeenkomst een oorkonde, waarna het schild Hofleverancier onthuld werd.

Johan en Peter van Westen zijn de derde generatie Van Westens die zich vanuit Zaamslag met mannenmode bezighouden. Johan van Westen in het kort: ‘100 jaar geleden verhuisde ónze overgrootvader als kleermaker van Borssele naar Zaamslag. Hij begon daar een kleine kleermakerij en winkel, maar overleed op 35-jarige leeftijd. Daarna nam opa Piet het over. Hij was vooruitstrevend en creatief en verbouwde de winkel vele keren. Hij was één van de eersten die de computer gebruikte. In 1981 kwam ikzelf in de zaak en in 1988 broer Peter. Inmiddels beschikken we over de huidige winkel met een vintage sfeer, een horeca afdeling op een bijzondere plek en veel technische primeurs’.

Foto (vlnr): Commissaris van de Koning Han Polman, Peter van Westen, Johan van Westen en burgemeester Erik van Merrienboer bij de uitreiking van het schild Hofleverancier voor Van Westen Mannenmode afgelopen vrijdag

Inmiddels is van Westen mannenmode uitgegroeid tot de grootste mannenmodewinkel van Zeeland. ‘Het predicaat Hofleverancier is een kroon op ons werk. Wat een mooie titel en wat een eer, we glimmen van trots en zijn zeer verheugd dat we op deze dag (vrijdag 17 november jl, red.) we dit met alle betrokkenen mogen vieren. Uiteraard met een feestweek voor alle klanten’, vervolgt een trotse Johan van Westen.

Meer weten over Van Westen Mannenmode? Ga dan naar www.vanwesten.com

#100jaar #zeeuwsfamiliebedrijf #zeeland #zaamslag #vanwesten #hofleverancier #feestweek

Van Westen Mannenmode | Plein 10, 4543 BH Zaamslag | www.vanwesten.com

Terug naar home