Ook Aers Groep sluit zich aan bij Business Netwerk Zeeland

 ‘We kijken naar de toekomst, naar ontwikkelingen en in het netwerk zoeken we o.a. gezelligheid maar zeker ook sparring over het ondernemerschap en de verschillende uitdagingen’, aldus Jackij Aers, derde generatie en DGA van de Aers Groep en nieuw lid van Business Netwerk Zeeland (BNZ). Tijdens de afgelopen Contacta werd de Aers Groep met een flesje cava door Wouterien Dees van BNZ officieel verwelkomd.

Samen met Arthur van Twaalhoven zal Jackij Aers de bijeenkomsten zoveel als mogelijk bezoeken. ‘In het netwerk van BNZ zien we sterke ondernemers zitten waar we zelf ook nog van kunnen leren. En daarbij is verbinding de manier om te kijken of je elkaar kan helpen. En dat spreekt ons aan. De eerste bijeenkomsten bij Sinke Groep, Techno West Services en de Vlissingse Timmerfabriek waren positief’, aldus de ondernemer die vanuit West Zeeuws-Vlaanderen vooral actief is in  Nederland & België, gericht op de havengebieden van  Antwerpen – Zeebrugge – Terneuzen – Vlissingen – Moerdijk – Rotterdam.

Foto: het Aers-team ontvangt namens BNZ een fles cava van Wouterien Dees (r), met daarnaast Arthur van Twaalhoven en geheel links Jackij Aers

Autogebruikers kennen Aers Olie van de benzinestations in Zuid-West Nederland. Maar de Aers Groep staat zeker niet stil in zijn ontwikkeling. ‘In 1927 is ons familiebedrijf gestart te Oostburg. We zijn een zelfstandig familiebedrijf dat duurzaam in beweging is met bijna 100 jaar ondernemerschap. Onze missie is eigenlijk om de wereld schoner achter te laten, als dat we hem hebben aangetroffen’, vertelt Jackij Aers niet geheel zonder trots. ‘Inmiddels is de Aers Groep uitgegroeid tot een volwaardige en complete energieleverancier via onze bedrijven Aers Olie, Aers Energy, Aers Retail en Aers Lubricants.

Meer weten? Ga naar www.aers.nl

 

Terug naar home