Grootste hoveniersbedrijf van Zeeland Sandee Groen nieuw lid BNZ

Met een omzet van 20 miljoen euro per jaar staat Sandee Groen inmiddels in de top 10 van grootste hoveniersbedrijven van Nederland. Toch heeft het bedrijf volgens de eigenaar niet per se de wens om de grootste te worden. ‘Inmiddels hebben we ruim 270 man personeel in dienst. We zien de toekomst rooskleurig tegemoet, maar het blijft nog lastig met het vinden van voldoende personeel’, aldus eigenaar Jan Sandee, nieuw lid van Business Netwerk Zeeland (BNZ). Welkom Jan!

 

Jan Sandee licht toe: ‘Wij willen een landelijke aanbieder zijn voor groen(beheer), terreininrichting en de publieke ruimte, met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij zijn we een partner voor (semi) overheden, bedrijven, projectontwikkelaars en recreatiebedrijven, maar ook voor particulieren. Voor de particuliere tuin kan men bij ons via Sandee Tuinen terecht’.

 

Foto: Jan Sandee (l) neemt de welkomstfles voor zijn toetreding tot BNZ in ontvangst van Wouterien Dees (BNZ)

 

Het bedrijf Sandee Groen begon in 1989 met vader Adri, broer Albert en huidige eigenaar Jan Sandee. De groei van het bedrijf Sandee Groen kreeg pas echt vorm na 1990. ‘Nadat in 1990 Roompot Vakantie- en Bungalowparken werd binnengehaald, werken we nu voor vrijwel alle grote recreatieondernemers in Nederland’, vervolgt een trotse Jan Sandee. ‘Door de Roompot kreeg het Zeeuwse hoveniersbedrijf ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van vakantie- en recreatieparken. Hierdoor mag het bedrijf momenteel vrijwel alle grote recreatieondernemers van Nederland tot haar klantenkring rekenen. Sandee: “Vanuit de grote parken kan dit inhouden dat we opdracht krijgen om voor honderden vakantiehuisjes in 1 keer de tuin aan te leggen’.

 

Voor Sandee is de aansluiting bij BNZ iets wat hij waardevol vindt. ‘BNZ heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een sterk netwerk, niet alleen regionaal maar ook interregionaal. Onze kennis, kunde en netwerk delen is iets wat we belangrijk vinden, waarbij ik zelf samen met onze commercieel afgevaardigde Gert Post de bijeenkomsten zoveel als mogelijk zal bezoeken. Ik kijk er naar uit’, besluit Sandee.

 

Meer weten over Sandee Groen? Ga dan naar www.sandee.nl of ontmoet Jan Sandee en/of Gert Post op een van de komende bijeenkomsten van BNZ.

 

http://www.sandee.nl

Terug naar home