BNZ-leden Moore DRV en Rijkse accountants & adviseurs gaan samen

Met de aansluiting van Rijkse accountants & adviseurs (vijf vestigingen, 120 personen) versterkt Moore DRV – beiden aangesloten bij Business Netwerk Zeeland (BNZ) – haar positie in de provincie Zeeland. Na de integratie op 1 januari 2024 benadert het kantoor de 1.000 medewerkers.

Met Rijkse erbij wordt Moore DRV in Zeeland veruit het grootste accountantskantoor. Per 1 januari aanstaande werken er meer dan 300 professionals in deze provincie, verdeeld over vier vestigingen. Daarmee vergroten we onze aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt en dat is ook precies het doel: goed gekwalificeerde mensen behouden en werven voor Zeeland. Verder zien we veel potentie in de provincie. Overheid en bedrijven investeren er flink en diverse sectoren waarin beide kantoren sterk zijn, groeien. Dat betekent dat er ruimte is voor bredere dienstverlening aan de ondernemers in de echte economie.

Foto: Michael Bick (l) van DRV Moore en Edward de Kubber van Rijkse

Na het samengaan ontstaat in Zeeland een organisatie met meerdere locaties per vestigingsplaats. Er wordt nu onderzocht hoe de integratie het beste kan plaatsvinden. Duidelijk is al wel dat in Terneuzen nieuwbouw plaatsvindt.

Lees verder via DEZE LINK.

#ledennieuws #zeeland #businessnetwerkzeeland #accountancybranche

Terug naar home