Timmerfabriek K. Dieleman BV treedt toe tot netwerk Business Netwerk Zeeland

Stapsgewijs voegen zich méér gepassioneerde familiebedrijven bij het unieke netwerk van Business Netwerk Zeeland (BNZ). Zo ook nieuw lid Timmerfabriek K. Dieleman uit Zaamslag. ‘In BNZ vind ik graag een klankbord bij andere, regionale ondernemers en kan ik inspiratie opdoen voor de verdere ontwikkeling van mijn bedrijf én persoon’, vertelt de 43-jarige DGA Michel Dieleman die alweer uitkijkt naar de volgende bijeenkomsten van BNZ. Welkom Michel!

‘Ons bedrijf is in 1910 opgericht. We beschikken over een ervaren team van 35 vaste medewerkers. Daarbij produceren wij houten kozijnen, ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Ons klantenbestand is divers. Zo werken wij voor kleine, lokale en regionale aannemers maar ook voor grote, landelijk opererende bouwbedrijven en eigenlijk alles daar tussenin’, licht Dieleman toe die gesteund wordt door zijn vrouw Tina en zoon Thijs én de ervaring en advies van de vorige generatie.

Foto: een gepast welkom voor Michel Dieleman, nieuw lid van BNZ, door Wouterien Dees

Dieleman is helder over de kracht van zijn bedrijf: ‘Kwaliteit staat bij ons centraal. Een ervaren team, korte lijnen, de kwaliteit van ons product en de veelzijdigheid van onze productrange. Wij maken houten buiten-, binnen- en stelkozijnen en voorzien die indien gewenst ook van glas en aflak. Zo leveren wij in plaats van een halffabricaat een eindproduct, waarbij wij de kwaliteit van begin tot eind zelf in de hand hebben en alle verantwoordelijkheden bij één partij zijn ondergebracht’.

‘Maar ook wij hebben onze uitdagingen hoor’, erkent Dieleman. ‘De uitdagingen die wij voor de komende termijn op ons pad zien zijn de energie transitie en de vergrijzing van ons personeelsbestand. Daarnaast dwingt de competitieve markt ons voortdurend te vernieuwen in onze processen. Beter, met evenveel of zelfs minder collega’s’.

Wouterien Dees en Albert Besuyen van BNZ zijn blij met de toetreding. ‘We zijn zoals bekend selectief bij de toetreding van nieuwe leden. Bedrijven met minimaal 10 medewerkers die iets willen en kunnen toevoegen in ons inmiddels sterk gegroeid regionaal netwerk zijn bij ons altijd welkom. Zo ook Michel’, aldus Wouterien Dees die uiteraard Dieleman een welkomstbezoek bracht.

Meer weten over Timmerfabriek K. Dieleman? Neem contact op met Michel Dieleman of ga naar www.kdieleman.nl

Terug naar home