Business Netwerk Zeeland (BNZ) wederom winnaar wisselbeker Golfdag 2023!

En dan was het weer zover….. afgelopen donderdag 24 augustus. Terug van vakantie met de jaarlijkse Golfdag 2023 bij Crayestein Golf op het programma. De weersvoorspelling beloofde weinig goeds, maar dat bleek achteraf gelukkig een misvatting. Ietwat plakkerig door de warmte, maar zeker heerlijk weer om te golfen, waarbij in totaal 120 leuke, interessante leden van ons netwerk een gezellige en verbindende golfdag op Crayestein Golf konden beleven.

Een mooi plaatje tijdens de prijsuitreiking. Onder het zicht van de ongeveer 120 deelnemers, reikte winnaar editie 2022 Danny van de Velde van Elektra 21 de wisselbeker zélf uit aan de winnaar editie 2023: Ronald Dekker van Schipper Accountants/Terneuzen. Dekker bleek met zijn vaardigheid de winnaar van de golfdag van de gezamenlijke business netwerken. De sterke Haaglandse afvaardiging zorgde in alle geledingen voor een krachtig deelnemersveld. Voor wat betreft de beste teamprestatie, bleek het team met Wouter Kooijman, Ernest Linneweever, Edwin Beekman en Arjan van Sliegdregt het slagvaardigst. En dit werd beloond met – hoe toepasselijk – een VIP-arrangement van BNH-partner ADO Den Haag.

Foto: wederom een trotse Wouterien Dees (BNZ) met winnaar editie 2023 Ronald Dekker (l) en winnaar 2022 Danny van de Velde

Golfdag 2023 was dus weer een geslaagd succes. Met de golfballen van Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp in the pocket werd het een gevarieerd programma met een sterk deelnemersveld. Op hole 1 werd – met sponsoring van Caminada Notarissen met John Roozeboom en Restaurant KITA met Barry van Wilgenburg– een heerlijk glaasje champagne met een oester geserveerd , speciaal voor deze gelegenheid door Roxanne Willemse (Audax Renewable). Dit viel dan ook zeker in de smaak. Maar ook de ruim 25 personen die deelnamen aan de golfclinic konden genieten van een heerlijke middag. Afslaan en wedstrijdje putten onder begeleiding van twee professionals, zorgde ervoor dat de eerste golftalenten zich alweer aandienden……

Kortom, een geslaagde golfdag. Binnenkort alle foto’s op de website www.businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home