Beekman Watersport voegt zich bij Business Netwerk Zeeland (BNZ).

Nog niet zo heel lang geleden in 2022 namen vader Ad de Korte en zoon Luc de Korte Beekman Watersport over van Jack Beekman. ‘Beekman Watersport is al sinds de jaren ’60 toonaangevend op het gebied van gemotoriseerde watersport. Verkoop, onderhoud en stalling zijn de vaste drijvers binnen de activiteiten van Beekman Watersport’, aldus Ad de Korte die als voormalig bankier het nut van een sterk zakelijk netwerk inziet en dan ook graag bij BNZ aansluit. Welkom Ad en Luc!

Luc de Korte over het netwerken. ‘Het netwerken is mij eigenlijk met de paplepel ingegoten. We zijn blij om toe te treden tot het netwerk van BNZ, wat zich inmiddels als een sterk en nuttig netwerk heeft bewezen. Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ zijn blij met de toetreding. ‘Dit soort specifieke bedrijven, maar zeker ook personen hebben voor onze verbindingen duidelijk toegevoegde waarde. Mooi dat Ad en Luc nu ook onderdeel zijn van BNZ’, aldus Besuyen enthousiast.

Foto: Ad en Luc de Korte van Beekman Watersport, nieuw lid van Business Netwerk Zeeland (BNZ)

De taakverdeling tussen vader en zoon binnen het bedrijf is helder. Luc: ‘Mijn volledige focus ligt op Beekman Watersport en ik ben derhalve eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen het bedrijf. Ad adviseert en begeleidt familiebedrijven bij overnames, fusies, overdrachten binnen de familie en is tevens werkzaam als interim-directeur. Waar nodig gebruikt hij zijn kennis en ervaring binnen Beekman Watersport’.

Met ruim 70 boten en 100 motoren op voorraad in combinatie met een twaalftal zeer ervaren medewerkers garandeert Beekman Watersport een snelle maar bovenal kwalitatieve levering. Luc de Korte: ‘Wij verkopen voornamelijk polyester sport/console-boten, sloepen, sportieve en snelle ribs, met zowel binnen- als buitenboordmotoren als ook trailers. We beschikken over een uitgebreid assortiment polyester boten’.

Meer weten over Beekman Watersport? Ga dan naar www.beekmanboten.nl of neem direct contact op met Luc de Korte.

 

 

Beekman Watersport | Kloetingseweg 5 | 4462 AT Goes | 0113-227383| info@beekmanboten.nl  

Terug naar home