Sinke Groep en Techno West Services centraal tijdens bedrijfsbezoek BNZ op woensdag 6 september

Business Netwerk Zeeland (BNZ) is op woensdag 6 september 2023  van 16.30 tot 20.00 uur te gast bij haar leden Sinke Groep en Techno West Services in Kruiningen. Met de bedrijfsbezoeken aan deze unieke bedrijven vervolgen wij het najaarsprogramma van BNZ. ‘Een prachtige, interessante activiteit om niet te missen én om na de vakantie weer mee van start te gaan’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ. Als lid van BNZ bent u van harte welkom.

We starten met het eerste bedrijfsbezoek op de locatie van de Sinke Groep aan de Nishoek 38A, 4416 PE te Kruiningen, waar gastheer Wilco Sinke ons vanaf 16.30 uur ontvangt. Sinke neemt ons mee in de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Vervolgens rijden we door naar Techno West Services aan de Weihoek 6, 4416 PX te Kruiningen, waar onze gastheer Joan Weststrate ons alles zal vertellen over dit eveneens, prachtige bedrijf. Ook hier staat het familieaspect centraal, waarbij het bedrijf op geheel eigen wijze hun doelgroepen bedient. Namens beide gastheren – Wilco Sinke en Joan Weststrate – wordt u daarna een heerlijke maaltijd en drankjes aangeboden, waarbij we in een gezellige en gemoedelijke informele sfeer de laatste ontwikkelingen met elkaar kunnen delen. Informeel netwerken dus met gelijkgestemden.

 

 

VERPLICHT AANMELDEN:

Voor dit bedrijfsbezoek is aanmelden verplicht. Leden van BNZ (één persoon) zijn zonder bijdrage na formele aanmelding van harte welkom. Introducés of relaties van Business Netwerk Zeeland kunnen via het mailadres info@businessnetwerkzeeland.nl deelname aanvragen. De directie geeft hierop dan aan of deelname wel/niet is toegestaan. Uiteraard kan er ook rechtstreeks contact opgenomen worden met Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ.

 

AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK!

 

Tot ziens op woensdag 6 september van 16.30-20.00 uur!

 

  

Terug naar home