Business Netwerk Zeeland ziet ze vliegen…..

Ook Business Netwerk Zeeland (BNZ) is vanaf heden in een soort van zomerreces gegaan. Na een geslaagde trip naar Florence half juni, was het op 22 juni de beurt aan de vlieghelden binnen ons netwerk. BNZ-lid Francois Dieleman van Telecom & Security Zeeland had de locatie Vliegveld Midden-Zeeland in een hangar gearrangeerd.

In combinatie met een BBQ  – verzorgd door BNZ-lid Johan van der Linde – aldaar ter plaatse was het mogelijk voor de leden om mee te vliegen over onze mooie regio. De deelnemers konden kennis maken met de fijne kneepjes van de vliegsport. Ook de SAR heli was in de hangar gestationeerd en de blikken van verbazing van alle mogelijkheden waren talrijk.

Foto: collage van 22 juni op het Vliegveld Midden-Zeeland

Met deze bijeenkomst is het eerste deel van het netwerkseizoen afgesloten. Maar we zitten niet stil want op 24 augustus vindt de herstart plaats. Dan staat de jaarlijkse Golfdag bij Crayestein Golf op het programma. Een ideale gelegenheid om via een golfwedstrijd met andere BNZ-leden en leden uit andere regio’s kennis te maken. U kunt zich hier via de website voor aanmelden. Op 6 september vindt er een bedrijfsbezoek plaats bij de Sinke Groep in combinatie met Techno Services West. Leden van BNZ worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Op naar het 2e deel van 2023!

 

Terug naar home