Fris Veere pakt uit met heerlijke ‘Dineren met Directeuren’ bij Restaurant De Werf

Het bleek een bewonderenswaardige avond in Veere. Het prachtige Restaurant De Werf was ondanks de ietwat koude weersomstandigheden toch een verbindende en heerlijke locatie om de editie Dineren met Directeuren van Business Netwerk Zeeland (BNZ) te beleven. Over kwaliteit niet te klagen…

‘Altijd gemoedelijk en op een ontspannen manier met gelijkgestemden van gedachten wisselen. Handig dat dit ook regionaal verbonden is’, aldus Wouterien Dees en Albert Besuyen van BNZ over het netwerkconcept ‘Dineren met Directeuren’. Ruim 35 leden van Business Netwerk Zeeland waren erop afgekomen, met de belofte dat als de zonnegoden ons gezind zijn we een volgende keer terrasmatig weer terugkomen. En dat beaamde mede-eigenaar Bart Melis, die de keukenkunsten van zijn brigade in het kort naar voren bracht.

Foto: een collage van een heerlijke avond bij Restaurant De Werf in Veere (fotocredits: Wouterien Dees)

Met een heerlijk menu op tafel werden de gesprekken als snel rumoeriger. Waar o.a. ook nog Pedro van de Velde zijn nieuwe activiteiten in Spanje toelichtte, Piet Huiskes zijn familiebedrijf omschreef zorgde ook in dit geval Fabian Berkhout van Zeeland Advocaten voor een toelichtende, juridische jus over zijn betoog. En uiteraard lichtte Francois Dieleman alvast het ‘Fly with Business Netwerk Zeeland’ event op 22 juni toe.

Kortom, een memorabele avond in het Zeeuwse Veere. Op naar de volgende events op 22 juni en 24 augustus (Golfdag 2023).

Binnenkort komen alle foto’s op de website van BNZ

Terug naar home