Business event ‘Fly with Business Netwerk Zeeland’ op donderdag 22 juni + BBQ

Op donderdag 22 juni 2023 vindt er een hele bijzondere bijeenkomst plaats voor alle leden van Business Netwerk Zeeland. We zijn namens ons lid Telecom & Security Zeeland te gast bij Vliegveld Midden-Zeeland in Arnemuiden, waarbij er eigenlijk twee activiteiten op het programma staan: vliegen & BBQ’en!

Vanaf 17.00 uur zijn alle leden van Business Netwerk Zeeland (dus géén introducés) van harte welkom aan de Calandweg 2a te Arnemuiden. Op het Vliegveld Midden-Zeeland worden de deelnemers ontvangen door Francois Dieleman en Business Netwerk Zeeland. Na afloop van het officiële vliegprogramma vindt er ter plaatse een gezellige BBQ plaats.

 

Foto: alvast wat voorpret bij Albert Besuyen (l), Francois Dieleman en Wouterien Dees voor het business event ‘Fly with Business Netwerk Zeeland op donderdag 22 juni vanaf 17.00 uur.

 

Binnenkort meer over het programma. U kunt zich hiervoor reeds aanmelden. Noteer de datum van donderdag 22 juni 2023 vanaf 17.00 uur alvast in de agenda!  Let op: er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan via DEZE LINK…..  https://businessnetwerken.nl/zeeland/events/save-the-date-to-fly-with-business-netwerk-zeeland-op-donderdag-22-juni-bbq/

Terug naar home