BNZ-lid Den Doelder Pallets genomineerd voor Zeeuws Familiebedrijf 2023

Stem vandaag nog op BNZ-lid Den Doelder Pallets!

Nadat vorig jaar BNZ-lid Feyter Group genomineerd was voor de award Zeeuws Familiebedrijf 2022, is het dit jaar de eer voor een ander BNZ-lid, namelijk Den Doelder Pallets. Bij het familiebedrijf uit Axel staat inmiddels Christian Den Doelder sinds de oprichting in 1933 als vierde generatie familie aan het roer. Een mooie gelegenheid om het duurzame karakter van het bedrijf te etaleren.

Tijdens de netwerklunch van afgelopen 19 april in het Zeeuwsvlaamse Philippine, was het uiteraard de ideale gelegenheid voor Laurent van Hee om de nominatie – als één van de drie finalisten voor de award – even naar voren te halen. Wouterien Dees van Business Netwerk Zeeland (BNZ) speelde hierop in, waarna Laurent van Hee – ter vervanging van Christian Den Doelder – ons meenam in het verhaal én succes van Den Doelder Pallets.

Foto: Laurent van Hee (Den Doelder Pallets) hier naast Wouterien Dees (BNZ) volop in de pitch tijdens de afgelopen netwerklunch in Philippine.

‘Het thema duurzaamheid van deze verkiezing past ons helemaal’, aldus Van Hee. Met zijn Belgisch accent lichtte hij toe hoe Den Doelder Pallets al jaren duurzaamheid toepast binnen de organisatie. ‘Wij zetten ons al jarenlang vol in op duurzaamheid, innovatie en groei. En met resultaat, met de 100% circulaire productie behoren wij tot de top 5% duurzaamste bedrijven van wereldwijd. Bij Den Doelder produceren we op geheel duurzame wijze onze pallets en ander emballagehout. Door volledige ketenintegratie en procesbeheersing: van houtproductie tot recycling en eigen energieproductie. En dat is nog maar één voorbeeld van duurzaamheid’, aldus de sales manager van het familiebedrijf op enthousiaste wijze.

Ook stemmen op Den Doelder Pallets? Dat kan t/m woensdag 3 mei via DEZE LINK!

Over de verkiezing:

Het event vindt op 11 mei plaats in de Stadsschouwburg te Middelburg en wordt georganiseerd door Zeeland Business in nauwe samenwerking met Baker Tilly accountants en belastingadviseurs, Adriaanse van der Weel Advocaten en Van Lanschot Kempen. De award is in het leven geroepen om Zeeuwse Familiebedrijven in het zonnetje te zetten.

Terug naar home