Dineren met Directeuren bij Restaurant De Werf in Veere op 15 mei!

Toprestaurant De Werf gastlocatie netwerkdiner Business Netwerk Zeeland

Op maandag 15 mei 2023 organiseert Business Netwerk Zeeland (BNZ) van 17.30 -21.30 uur een nieuwe editie van Dineren met Directeuren op een fantastische locatie op Walcheren. Deze keer zijn we te gast in de prachtige historische stad Veere bij het befaamde Restaurant De Werf, gelegen aan Bastion 2 te Veere  BNZ heet u samen met de eigenaren Bart en Paul Melis van harte welkom op deze bijzondere avond.

Met uitzicht op het water en de haven van Veere gaan we samen genieten van een voortreffelijk netwerkdiner op deze unieke locatie in Veere met een zeer rijke geschiedenis. In de historische binnenstad van Veere zijn nog vele huizen, straten en gebouwen die stammen uit de 15de en 16de eeuw. Prachtige bezienswaardigheden. We zijn te gast in één van de heerlijke restaurants aan de pittoreske haven, met een uitmuntend terras in diverse lage. Het uitzicht is werkelijk adembenemend en biedt een ideale omgeving voor een ontspannend netwerkdiner met gelijkgestemde ondernemers.

 

 

PROGRAMMA

In samenwerking met de Werf in Veere wordt u een gezellige, waardevolle Dineren met Directeuren aangeboden, met decision-makers van diverse bedrijven uit de regio

17.30-18:00 uur: Inloop & ontvangst met welkomstdrankje
18:15-18.30 uur: Welkomstwoord door organisatie & de Werf

18:30-21:00 uur: Diner met ruimte voor informatiebreaks
21.00-21.30 uur: Koffie, napraten en netwerken.

 

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Zeeland. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 40 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Leden van Business Netwerk Zeeland betalen uiteraard geen bijdrage. Eventuele introducés dienen vooraf voorgelegd te worden. Introducés zijn beslissingsbevoegden van bedrijven/organisaties met minimaal tien medewerkers, die de intentie hebben om lid te worden. Het is niet mogelijk om introducés van dezelfde organisatie aan te brengen. De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen/introducés niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

Parkeren:

Parkeren kun je het beste op de parking Veere Bastion gedempte haven (4362) adres : Bastion 30 in Veere. Het is betaald parkeren tot 19.00 uur.

Aanmelden kan via deze link!

Terug naar home