Heerlijke netwerklunch op Philippiense wijze in de Zeeuwsvlaamse polders….

Philippine….je komt er niet dagelijks. Ooit de eerste mosselhaven van ons land. Gisteren het decor voor de netwerklunch van Business Netwerk Zeeland (BNZ). Auberge des Moules had het uitstekend voor elkaar met een heerlijke lunch voor de leden van Business Netwerk Zeeland in het voorzichtig met zon overgoten Zeeuws-Vlaamse mosseldorp.

Wouterien Dees nam na de inloop en het moment dat alle ongeveer veertig deelnemers op hun plaats neergestreken waren, even het welkomstwoord. Gastheer Joris Jansen – die samen met gastvrouw Manon Tieleman het restaurant runt – ging in op het menu dat werd voorgeschoteld. ‘De mosselen komen er deze keer niet aan te pas. Op dit moment is het geen mosselseizoen, maar ook met andere, heerlijke visgerechten zorgen we altijd voor een gepaste menusamenstelling’, aldus Jansen enthousiast.

Foto: collage van de BNZ netwerklunch van 19 april bij Auberge des Moules

Met nog een aantal pitches van Moore DRV en Den Doelder Pallets werd alvast door Albert Besuyen. vooruit gekeken op de 15e mei, wanneer er een nieuwe editie van Dineren met Directeuren in het Zeeuwse Veere zal plaatsvinden. Steven Corijn van BNZ gaf nog in het kort een uitweiding over de opzet en de intenties van het netwerk weer, waarbij ook de mogelijkheid tot interregionale contacten aan de orde kwam.

Kortom, eenieder bedankt voor de komst en zeker voor Auberge des Moules bedankt voor de gastvrijheid. Op naar 15 mei!

 

Terug naar home