Moore DRV sluit zich aan bij Business Netwerk Zeeland

‘Dat de beste Zeeuwse accountantskantoren tot het netwerk van Business Netwerk Zeeland behoren, zijn we trots op. Door hun aanwezigheid en contacten kunnen ook onze leden nieuwe verbindingen hierin benutten. En daar gaat ons netwerk om’, aldus Wouterien Dees en Albert Besuyen van Business Netwerk Zeeland (BNZ) die vanaf heden ook Moore DRV tot het netwerk verwelkomen. Welkom Moore DRV!

‘Je wordt niet zomaar stilletjes één van de beste kantoren van Nederland. Daarmee doen we de belofte aan klanten en medewerkers om te willen uitblinken in klanttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het MKB. Want daar ligt de passie van ons’, verklaart Ritchie Bosma van Moore DRV dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grotere accountantskantoren in de regio Zuid West Nederland.

Foto: Ritchie Bosma van Moore DRV (l) en Wouterien Dees van BNZ

Bosma licht verder toe: ‘Onze basis is het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername, een subsidieaanvraag, het verbeteren van bedrijfsprestaties, het optimaliseren van het personeelsbestand of het regisseren van het privé-vermogen. Wij begrijpen bovendien dat veel beslissingen een zakelijke én een emotionele kant hebben. Daarom zijn wij oprecht betrokken en investeren we in duurzame en waardevolle relaties. En deze duurzame relaties zien we ook bij Business Netwerk Zeeland. Vandaar dat we ons graag aansluiten’.

Meer weten over Moore DRV in Zeeland? Ga naar https://www.moore-drv.nl/vestigingen/goes/ of contact met Ritchie Bosma.

Moore DRV

Stationspark 28

4462 DZ  Goes

E-mail r.bosma@moore-drv.nl   

Terug naar home