Heerlijke Voorjaarslunch Business Netwerk Zeeland op 19 april op Philippiense wijze….

Op woensdag 19 april 2023 organiseert Business Netwerk Zeeland (BNZ) van 12.00-14.00 uur een heerlijke, uitgebreide Voorjaarsnetwerklunch 2023. Deze keer zijn we te gast in ‘mosselstad’ Phillippine bij het bekende Auberge des Moules aan de Visserslaan 3, 4553 BE te Philippine. BNZ heet u van harte welkom op deze netwerklunch.

Het voorjaar 2023 verdient een moment om dit tijdens een heerlijke lunch met elkaar te delen. BNZ ontvangt u op deze unieke locatie met een rijke geschiedenis. De mosselstad kent ruim 2.100 inwoners en beheert maar liefst acht mosselrestaurants. Auberge des Moules is dan ook één van de vooraanstaande eetgelegenheden, waar wij u een interessante netwerklunch voorschotelen. U kunt bij het restaurant (gratis) parkeren.

 

 

PROGRAMMA

In samenwerking met Auberge des Moules wordt u een gezellige, doch waardevolle lunch aangeboden waarvan u met decision-makers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten.

12:00 -12:15 uur: Inloop & ontvangst met welkomstdrankje
12:15 -12.30 uur: Welkomstwoord door organisatie & Auberge des Moules
12:30 -13.15 uur: Lunch op Philippiense wijze…..met ruimte voor ‘pitsstops’…
13:15 -14.00 uur: Koffie, napraten en netwerken.

 


AANMELDINGSVOORWAARDEN

Deze voorjaarsnetwerklunch 2023 is exclusief opgezet voor leden van Business Netwerk Zeeland. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

LET OP: u mag één introducé gratis meenemen. Op deze wijze heeft u de gelegenheid om een (netwerk)relatie te ontmoeten tijdens een lunch en kunt u ook deze introduceren in het netwerk van BNZ. Wel dient de directie van BNZ akkoord te geven inzake de introducé. Uw introducé dient een beslissingsbevoegde te zijn van een organisatie met > 10 medewerkers en dient de intentie te hebben om zich aan te sluiten bij het BNZ netwerk. Ook is het afhankelijk van de branche waarin de introducé actief is. U kunt uw introducé afstemmen met Albert en/of Wouterien.

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

 

Over Auberge des Moules

Restaurant Auberge des Moules is gelegen in mosselstad Philippine, dat bekend staat om de eerste mosselhaven van Nederland die 53 jaar lang in verbinding stond met de Westerschelde. Een begrip voor de liefhebber van Zeeuwse schaal- en scherpdieren. Vele Belgen en Nederlanders vinden de weg naar Philippine. ‘Voor de overkant’ is Philippine gemakkelijk te bereiken via de Westerscheldetunnel.

 

AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK!

Terug naar home