OMODA in de picture tijdens bedrijfsbezoek Business Netwerk Zeeland

Het bedrijfsbezoek van Business Netwerk Zeeland bij Omoda in Zierikzee van afgelopen dinsdag was er weer één met een gouden randje. Wilhelm Verton bracht de deelnemers een inkijk in het Zeeuwse familiebedrijf.

Tijdens de ontvangstperiode van 16.30-17.00 werd er onder het genot van een welkomstdrankje en hapje al druk met elkaar het woord gedeeld. De dames van Partyservice Nederland van BNZ-lid Johan van der Linde stonden daarbij garant voor een hoogwaardige en gastvrij ontvangst. Wouterien Dees van BNZ deed de aftrap met een welkomstwoord. Daarna kreeg de vervangende afvaardiging van BNZ–lid Den Doelder Pallets Christian den Doelder, nl Laurent van Hee even de gelegenheid om iets te vertellen vertellen over de ontwikkelingen bij het Zeeuwsvlaamse bedrijf. Nuttig om ook ontwikkelingen van BNZ-leden tijdens bijeenkomsten te delen met elkaar.

Foto: fotocollage van het geslaagde bedrijfsbezoek van BNZ bij BNZ-lid OMODA

De beurt was vervolgens aan Wilhelm Verton van OMODA die inging op de historie van het sterk gegroeide familiebedrijf en het reilen en zeilen ervan. De ondernemerservaringen en de ins en outs ervan, werden door de aanhoorders aandachtig beluisterd. Een interessante eraan gekoppelde rondleiding liet nóg meer ‘geheimen’ van het succesverhaal van OMODA zien.

Nadat de groepen bij elkaar kwamen, werd onder het genot van een heerlijk walking diner – verzorgd door Partyservice Nederland – een geslaagd event afgesloten in Zierikzee….

Op naar het volgende event. Hou de website www.businessnetwerkzeeland.nl in de gaten! Mocht je willen aansluiten binnen het netwerk dan kunt u uw lidmaatschap aanvragen via info@businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home