Business Netwerk Zeeland op bezoek in Axel

De naam van het restaurant waar gisterenavond een nieuwe editie van Dineren met Directeuren plaats vond, typeerde de gemoedelijke sfeer. De naam ‘Restaurant A Table’ spreekt boekdelen en bleek gisterenavond een uitstekende gastlocatie voor de ongeveer veertig bezoekers. Edwin Herman en zijn team haalde het onderste uit de kan. Een topavond met een gezellig en informeel verloop.

Wouterien Dees en Albert Besuyen hadden zich goed voorbereid. ‘Met een tafelschikking en een thema per tafel ontstaan tijdens dit soort gelegenheden de gesprekken vanzelf. Met gelijkgestemden over ondernemerszaken en/of situaties die je dagelijks in het ondernemerschap tegenkomt, is het dan ook leuk en interessant om van gedachten te wisselen’, aldus Wouterien Dees die de aftrap deed.

Fotocollage van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Zeeland op 15 februari jl

Ook Edwin Herman sprak in zijn openingsrede – naast de benoemde heerlijk gerechten – zijn zorgen uit over de ontwikkeling van de (arbeids)maatschappij. ‘Niet dat vroeger alles beter was hoor, maar wij moesten altijd werken als we geld nodig hadden. Daarbij zie ik nu een maatschappij die  liever 28 of 30 uren werkt. Als iedereen nu eens 40 uur gaat werken, dan heb je een deel van het probleem al opgelost’, aldus Herman. Met luid applaus werd deze opmerking van harte in de armen gesloten.

‘Onze opzet om het de ene keer in de regio Zeeuws-Vlaanderen, de andere keer in Beveland en weer een andere keer in Schouwen Dujiveland de bijeenkomsten te organiseren slaat aan. Deze keer aan de Zeeuws-Vlaamse kant en het volgende evenement op 14 maart op bedrijfsbezoek bij Omoda. Kortom, een divers programma’, besluit Albert Besuyen.

Foto’s zien? Ga dan naar DEZE LINK!

Terug naar home