Nieuwjaarsgala 2023 Business Netwerk Zeeland op vrijdag 27 januari vanaf 19.00 uur op locatie Landgoed Twistvliet

Welkom 2023!!  Verbinding, heerlijk eten en drinken met passende dansmuziek op Landgoed Twistfield tijdens Nieuwjaarsgala 2023 van Business Netwerk Zeeland

‘Het jaar 2023 trappen we met Business Netwerk Zeeland (BNZ) af met een gezellige en verbindende Nieuwjaarsgala 2023. Na de afgelopen corona-jaren hebben we eindelijk de gelgenheid om op deze wijze samen te komen en met Landgoed Twistfield hebben we een prachtige locatie onder onze leden. We zijn dan ook blij dat we op deze wijze bij elkaar kunnen komen’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ over de aftrap van 2023.

Alle leden van Business Netwerk Zeeland zijn dan ook uitgenodigd voor een bruisende Nieuwjaarsgala bij Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder. Nico Mesu en zijn team verwelkomen alle leden van BNZ op vrijdag 27 januari 2023 vanaf 19.00 uur. Leden van BNZ zijn harte welkom met (privé) partner!

LET OP: Het Nieuwjaarsgala 2023 vindt plaats op het Landgoed Twistvliet aan de Koningin Emmaweg 4, 4354 KC te Vrouwenpolder. U kunt hier gratis parkeren.

 

 

Dresscode:  Black Tie 

Een heerlijk ontspannen avond vol met dansmuziek, kennismaken met de man of vrouw achter de ondernemer/bestuurder, heerlijk tafelen, eten, lekker drinken en dansen!

Het programma, de aanmeldingsvoorwaarden én het aanmelden zelf vindt u via DEZE LINK!

 

 

Terug naar home