Bouwgroep Peters voegt zich bij Business Netwerk Zeeland!

Het zat er al een tijdje aan te komen bij Ad den Dekker, maar zo tegen het einde van het jaar 2022 is het dan toch zover. ‘Een sterk netwerk is altijd een toevoeging in het ondernemerschap. Voor ons als bouwgroep is het van belang om in een dergelijk netwerk actief te zijn. Daarbij waardeer ik leuke, informele bijeenkomsten met gelijkgestemden, dus sluit ik graag aan bij Business Netwerk Zeeland’, aldus de eigenaar van één van de grootste bouwbedrijven in Zeeland, namelijk Bouwgroep Peters. Welkom Ad!

Bouwgroep Peters is al ruim vijftig jaar een toonaangevende bouwer en ontwikkelaar voor zakelijke en particuliere opdrachtgever in Zeeland. Een trotse Ad den Dekker hierover: ‘Wij zijn actief en deskundig in alle bouwsectoren. Daarbij kenmerken wij ons door een loyaal en vast personeelsbestand. Met meer dan 100 medewerkers in dienst waarborgen wij onze kwaliteit want we staan nu eenmaal voor vakmanschap’.

Foto: de immer enthousiaste Ad den Dekker, namens Bouwgroep Peters BV nieuw lid van Business Netwerk Zeeland

Ad den Dekker zélf zal zoveel als mogelijk de bijeenkomsten bezoeken. Albert Besuyen en Wouterien Dees zijn blij met de toetreding. ‘Een mooi familiebedrijf met meer dan 100 medewerkers met een goede reputatie. Een partij die we er graag bij hebben in ons netwerk. Ad is de laatste bijeenkomst geweest en was hier enthousiast over, dus in 2023 zien we hem er graag bij’.

Meer weten over Bouwgroep Peters? Ga naar www.bouwgroep-peters.nl of ontmoet Ad den Dekker op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Zeeland.

 

Terug naar home