Bedankt voor 2022 én Merry Christmas!!

Een zeer bijzonder jaar 2022 waarbij we met Business Netwerk Zeeland (BNZ) weer mooie verbindingen hebben mogen faciliteren. Met heerlijke bijeenkomsten die prima bezocht werden door onze leden. Een mooie, kwalitatieve toename van diverse, passende bedrijven die van toegevoegde waarde zijn in ons netwerk.

Ook in 2023 gaan we er weer vol tegenaan. ‘We hebben inmiddels de jaarplanning 2023 grotendeels afgerond, dus dat belooft weer voldoende leuke en interessante bijeenkomsten binnen het netwerk’, aldus Albert Besuyen, Wouterien Dees, Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNZ.

Foto: team van Business Netwerk Zeeland met Albert Besuyen, Steven Corijn, Marjan van Berkel en Wouterien Dees

‘We zien gewoon dat selectief netwerken met mooie MKB-bedrijven inspiratie tussen de leden oplevert. Ondernemers zoeken elkaar op in het netwerk en dat is precies waarvoor wij het als BNZ doen. We faciliteren met interessante bijeenkomsten en delen verbindingen met elkaar. Op naar 2023’, besluiten Besuyen en Dees.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen!

Met trots op onze mooie club…..

Namens Business Netwerk Zeeland

Albert Besuyen | Wouterien Dees | Marjan van Berkel | Steven Corijn

www.businessnetwerkzeeland.nl

 

Terug naar home