Huiskes Boer Metaal nieuw lid Business Netwerk Zeeland

Foto’s spreken vaak boekdelen. De bijgeplaatste foto van opa Huiskes in dit artikel illustreert de historische grondslag van het familiebedrijf Huiskes Boer Metaal uit Goes, dat zich per heden heeft aangesloten bij het netwerk van Business Netwerk Zeeland (BNZ). ‘Wij zien BNZ als een sterk en selectief netwerk waarbij wij met gelijkgestemden regelmatig onze ervaring en kennissen kunnen delen’, aldus Piet Huiskes, nieuw lid  van BNZ. Welkom!

Piet Huiskes benadrukt het belang van de metaalhandel. ‘De metaalhandel blijft in ontwikkeling. We zijn gespecialiseerd in het inzamelen, slopen en verwerken van ferro en non-ferro metalen voornamelijk actief in de Zeeuwse regio met uitlopers naar België en Rotterdam. Met ruim 95 jaar ervaring hebben wij voldoende kennis opgebouwd om het terugwinnen van oude metalen zo efficiënt mogelijk en milieubewust te doen’, aldus de ondernemer die zijn bedrijfsactiviteiten alleen maar ziet toenemen. ‘Gelukkig is de derde generatie inmiddels actief in ons bedrijf, zodat wij deze groei naar de toekomst kunnen invullen’, aldus Huiskes.

Foto: Een passende illustratie van opa Huiskes, grondlegger van het familiebedrijf metaalhandel Huiskes Boer Metaal uit Goes

‘We zijn een sterke, ervaren partner voor veiligheid en zorg in het milieu. Met een eigen opslagruimte, moderne apparatuur en vakkundige medewerkers. Daarbij investeren wij grootschalig in de toekomst. Het terugwinnen van metalen gebeurt op een efficiënte en milieuvriendelijke manier’, vervolgt een trotse Huiskes.

Albert Besuyen en Wouterien Dees zijn blij met de toetreding. ‘Belangrijk voor het Zeeuwse MKB is dat ondernemers zich kunnen aansluiten in een uitgebreid, divers netwerk, waarbij zij zich prettig – en vooral niet opgejaagd – voelen. Ondernemers zoals Piet zijn groeiende in hun organisatie en dat gaat gepaard met diverse uitdagingen. Daarbij kan een sterk netwerk vaak behulpzaam zijn’, aldus Besuyen in zijn toelichting.

Business Netwerk Zeeland | Albert Besuyen | Wouterien Dees | Marjan van Berkel | Steven Corijn

#netwerk #nieuwlid #zeeland #verbinden #kennisdelen

 

Terug naar home