‘Goes’ centraal tijdens historische stadswandeling én verbindend netwerkdiner

‘Wandelen en netwerken gaan op zich prima samen, aangezien je dan toch wat gerichter met elkaar van gedachten wisselt. En dat geldt ook voor onze aanpak van onze netwerkdiners’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van Business Netwerk Zeeland (BNZ). En zo geschiedde het weer en werd woensdag 16 november 2022 in de netwerkboeken bijgeschreven.

Vooraf aan een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ van BNZ bij Restaurant Karel V in Goes werd in het ‘voorprogramma’ een heerlijke, historische stadswandeling gehouden. Hoewel niet iedere deelnemer van het netwerkdiner deelnam aan de wandeling, bleek dit toch weer een verbindend schot in de roos te zijn. ‘Mooi om op deze sportieve wijze verbindend te kunnen zijn’, verklaart Besuyen. ‘Goes heeft prachtige, historische plekjes waar we door onze gids naartoe werden geleid. Een prima opwarmer alvorens aan het netwerkdiner te beginnen’. Bij het diner bij Restaurant Karel V bewees het team méér dan ooit haar mannetje te staan. Met een uitstekende gastvrijheid waren de ruim 35 deelnemers al snel met elkaar aan de praat. De tafelschikking werd uiteraard toegepast en Besuyen nam de deelnemers mee in de laatste ontwikkelingen en presenteerde de beoogde jaarplanning 2023 van BNZ. ‘Er kan hier en daar nog aan gesleuteld worden, maar het belooft weer een bijzonder jaar 2023 te worden’, aldus de immer enthousiaste Wouterien Dees.

Fotocollage: een sportieve, verbindende en gezellige netwerkavond in Goes van Business Netwerk Zeeland

De avond zelf behoeft verder weinig toelichting meer. ‘De tafelwisseling, de verschillende gesprekken én de heerlijke gerechten zorgden voor een gemoedelijke sfeer, waarbij ieder zich prettig voelde’, besluit een tevreden Besuyen.

Meer weten over Business Netwerk Zeeland? Ga naar www.businessnetwerkzeeland.nl of neem contact op met Albert Besuyen of Wouterien Dees

#netwerken #business #verbinden #zeeland

Business Netwerk Zeeland | Albert Besuyen | Wouterien Dees | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home