Ook Techno West Services sluit zich aan bij Business Netwerk Zeeland!

‘Het netwerk in de regio is altijd belangrijk voor ondernemers, waarbij je kennis en contacten kunt delen’, aldus mede- eigenaar Joan Weststrate van Techno West Services uit Kruiningen, kersvers nieuw lid van Business Netwerk Zeeland (BNZ). ‘Daarom sluiten we ons aan bij het krachtig netwerk van BNZ’. Welkom Joan!

Joan Weststrate licht Techno West Services in het kort nader toe. ‘We leveren krachtige oplossingen voor intern transport. Heftrucks, terminaltrekkers, verreikers en meer. Als onafhankelijke onderneming leveren wij vanuit Zeeland kwaliteitsmachines voor uw bedrijf of project. Dat doen we overal in Europa’, vertelt een trotse Weststrate.

Foto: een beeld van Techno West Services BV, nieuw lid van Business Netwerk Zeeland

‘De geschiedenis levert ons dertig jaar marktkennis op. In 1987 begon Rien Weststrate met de handel in vorkheftrucks. In ruim 30 jaar bouwde hij met zijn familie aan een solide onderneming die inmiddels klanten door heel Europa bedient. Klanten prijzen onze uitgebreide marktkennis, grote aanbod en snelle service. En daar doen we het allemaal voor’, besluit Joan.

Meer weten? Ontmoet Joan Weststrate op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Zeeland of ga naar www.technowestservices.nl

Techno West Services BV | Weihoek 6 |  4416 PX  Kruiningen | Tel: 0113-312186 |

E-mail: info@technowestservices.nl

 

 

Terug naar home