Sinkegroep nieuw lid Business Netwerk Zeeland

Sinkegroep uit Kruiningen is toegetreden tot het netwerk van Business Netwerk Zeeland (BNZ). ‘Dat Zeeland een flink aantal mooie bedrijven in haar midden heeft, is algemeen bekend. Sinkegroep – in 2017 uitgeroepen tot het Zeeuws Familiebedrijf van het jaar – behoort zeker tot deze categorie. Wij zijn dan ook blij met de toetreding van Wilco Sinke bij BNZ’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van Business Netwerk Zeeland. Welkom Wilco!

Wilco Sinke licht toe: ‘Sinkegroep is een familiebedrijf met ruim honderd medewerkers dat bestaat uit zes verschillende bedrijven: grondverzet, aannemingsbedrijf, puin/breekexploitatie, sloopwerkzaamheden, transport en recycling. Dus met elk hun eigen expertise. Deze bedrijven zorgen ervoor dat we een full-service dienstverlening kunnen realiseren in de GWW, grondverzet, transport, sloop, sanering, afval- en puinrecycling’, aldus eigenaar Wilco Sinke.

Foto: Wilko Sinke, eigenaar van Sinkegroep, nieuw lid van Business Netwerk Zeeland

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Sinkegroep. Wilco Sinke: ‘We willlen kwaliteit leveren op alle fronten. Niet voor niets hebben we dit o.a. met onze certificeringen (red:  VCA** , ISO 9001, SVMS-007, BRL 2506, BRL 5070, ISO 14001, CO2-Prestatieladder versie 3.0., BRL 7001, BRL 9335) doorgevoerd in onze totale bedrijfsvoering. Daarnaast vinden we de veiligheid voor onze medewerkers en het belang van duurzaamheid belangrijke pijlers om blijvend te ontwikkelen. We gaan op een verantwoorde manier om met mensen, milieu, energie en grondstoffen’.

De toetreding tot BNZ is voor Wilco Sinke een gelegenheid tot informeel netwerken. ‘Met dit Zeeuwse netwerk is het goed om breed kennis en netwerk te delen met anderen in een ontspannen sfeer met overige, leuke en relevante leden. Vandaar onze toetreding’, benadrukt Sinke tot slot.

Meer weten over Sinkegroep? Ga naar www.sinkegroep.nl of ontmoet Wilco Sinke op 16 november tijdens de BNZ bijeenkomst in Goes.

#business #netwerk #kennisdelen #zeeland

Terug naar home