Enforce Zeeland nieuw lid Business Netwerk Zeeland

‘In de huidige maatschappij waar een zittend werkpatroon steeds vaker voorkomt, is gezonde voeding en regelmatig bewegen al jaren een standaard in mijn eigen leven. Ik vind het belangrijk om op regelmatige basis te bewegen en hecht waarde aan een gezonde levensstijl’, aldus Richard Suijkerbuijk die samen met mede-eigenaar Joren Wielart aansluit bij Business Netwerk Zeeland. ‘Een gedreven business club, waarin we onze kennis en netwerk gepast kunnen delen’, verduidelijk Wielart. Welkom heren!

Suijckerbuijk was een aantal jaren geleden na de kennismaking met het concept van Enforce direct een voorstander. ‘De aanpak van Enforce sprak mij direct enorm aan en ligt in lijn met mijn eigen visie: doe wat je moet doen en brutaal eerlijk. Niet altijd comfortabel, maar wel duidelijk! Het is voor mij fijn om mezelf te kunnen focussen op mijn eigen kwaliteiten en tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten, marketing, draaiboeken en kennis van de organisatie’, verklaart de ondernemende Suijckerbuijk, die samen met Joren Wielart de leiding voert.

Foto: rechts Richard Suijckerbuijck op archieffoto met Eric de Jong (l), CEO van Enforce International BV

Albert Besuyen en Wouterien Dees zijn blij met de toetreding. ‘Voor ondernemers is het ook belangrijk om actief en sportief in beweging te blijven. De kennis én het netwerk die zowel Richard en Joren hebben vullen elkaar aan in ons netwerk. Dat werd duidelijk in ons gesprek. We zijn dan ook blij met de toetreding, zodat er ook binnen het BNZ-netwerk mogelijkheden zijn om op dit gebied op een professionele wijze resultaat te bereiken’, aldus een tevreden Besuyen.

Over Enforce (Zeeland)

De Enforce High-End Training & Coaching franchiseformule is met 20 vestigingen de specialist op o.a. het gebied van de exploitatie van fitnessruimtes in hotels. Daar waar hotels normaliter standaard alleen maar faciliteren zorgt Enforce ervoor dat middels slimme invulling van de ruimtes (apparatuur & vloerplan) en de inzet van Enforce mastertrainers fitnessruimtes echt worden geactiveerd en er beleving in de fitnessruimte wordt gebracht. De vestigingen in Zeeland zijn gevestigd in Middelburg, Goes en Burgh-Haamstede.

Meer weten? Ga naar www.enforce.nl

 

 

 

Terug naar home