Ook Auréus voegt zich bij Business Netwerk Zeeland

‘Het feit dat je op een informele manier kennis en netwerk kunt delen met een mooie groep bedrijven, is voor ons een reden om lid te worden van Business Netwerk Zeeland (BNZ)’, aldus Marco Borghart en Johan Mesu van Auréus Goes over de toetreding van de club bij BNZ.

Albert Besuyen en Wouterien Dees vinden de toetreding van Auréus een waardevolle toevoeging. ‘Zowel Marco en Johan beschikken over een uitgebreid netwerk en zijn een vertrouwde partij in de markt van vermogensbeheer. Zij kunnen met hun ervaring in de regio ook de verbindingen binnen het Zeeuwse netwerk versterken. Dus daar zijn we blij mee’, aldus Besuyen.

Johan Mesu licht de activiteiten van Auréus nog even toe. ‘Auréus staat voor maatwerkoplossingen voor het beleggen op publieke en private markten. Daarmee helpen wij u in een wereld vol met onzekerheden, maar ook met kansen. Het zien van de kansen en het beheersen van de risico’s is vermogensbeheer volgens Auréus. Wij zetten ons in voor de financiële toekomst van onze relaties’.

Foto: Johan Mesu (l) en Marco Borghart van Auréus Goes, nieuw lid van Business Netwerk Zeeland.

‘Wij bouwen toekomstbestendige vermogensbeheer met onderscheidende portefueilles met vastgoed en private equity beleggingen’, verduidelijkt Borghart enthousiast. ‘We beschikken nu eenmaal over hoogwaarde kennis en expertise, waarbij we schaalvoordelen realiseren door gebundelde krachten. En ons netwerk is daarin belangrijk. Vandaar dat we blij zijn met de toetreding tot Business Netwerk Zeeland.

Meer weten over Auréus? Mail naar marco.borghart@aureus.eu of naar johan.mesu@aureus.eu of ga naar de website www.aureus.eu.

Terug naar home