Netwerk Bowling Challenge 2022 wederom prooi voor Business Netwerk Haaglanden

In een waanzinnige finale was het Gregor Pak van Vermogen in Balans die ervoor zorgde dat de wisselbeker van de Netwerk Bowling Challenge 2022 het komende jaar wederom in Haagse kringen mag verkeren. Hij bleef Antek Wozniakowski van Seris Security en Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia – winnaar in 2021 – ruim voor in de finalereeks. Beste dame werd Diana Boer van Leven Magazine die als beste dame haar mannetje stond in de spannende finale.

Monique Delfgaauw van Lommerrijk/Dok99 had het weer goed voor elkaar tijdens editie 2022 van de Netwerk Bowling Challenge van de gezamenlijke netwerken. Een uitstekende locatie in combinatie met een heerlijk buffet en prima bediening van haar team zorgden voor een heerlijke avond in Rotterdam. Hoewel Business Netwerk Zeeland een aantal sterke troeven had afgevaardigd met o.a. Ko Zwemer, Kees van den Doel, Judith de Witte, Wouterien Dees en Thijs Dings, werd de finale toch een strijd tussen Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Haaglanden. Waarbij Greg Pack er met de buit van doorging.

Foto: een trotse Gregor Pak (voorste rij/midden) van Vermogen in Balans als winnaar van de Netwerk Bowling Challenge 2022

Ruim 120 deelnemers waren op het evenement bij DOK99 afgekomen. ‘Uiteraard is het bowlen een middel om verbinding met elkaar te realiseren, maar gaandeweg zie je het enthousiasme van de deelnemers toch toenemen en gaat het toch ook een beetje om de strijd te winnen’, aldus een tevreden organisatie met Marjan van Berkel, Leonard van Spronsen, Steven Corijn, Albert Besuyen en Wouterien Dees als dragers van het uitgebreide netwerk.

Op naar editie 2023!

Terug naar home