Gaat dit jaar de wisselbeker mee naar Business Netwerk Zeeland?

Netwerken, bowlen, food & drinks aan de Bergse Plas voor de leden van Business Netwerk Zeeland, Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Haaglanden en Business Netwerk Drechtsteden!

Na de succesvolle voorgaande edities gaan we maandag 3 oktober 2022 op weg naar een nieuwe editie van de ‘Netwerk Bowling Challenge’. Een gezellige en nuttige avond waarbij netwerken, bowlen, food & drinks gegoten wordt in een concept in samenwerking met onze partner Expl.Mij. Lommerrijk BV. In DOK99 aan de Bergse Plas in Rotterdam (adres: Straatweg 99, 3054 AB) worden partners & (premium)leden van harte uitgenodigd om deze uitdaging met elkaar aan te gaan. U kunt op het parkeerterrein (gratis) parkeren.

Wie volgt ondernemer Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia op? De wisselbeker zal wederom in het middelpunt staan van deze avond met ruim 100 ondernemers. Ongetwijfeld wordt het een spannende strijd wie deze keer de beker huiswaarts mag nemen. Of lukt het Freddy om de beker wederom mee naar Haaglanden te nemen?

Foto: in het midden winnaar van de editie 2021 Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia van Business Netwerk Haaglanden

Het wordt een avond vol verbinding, sportiviteit en gezelligheid. In teams van maximaal vijf personen, wordt in een korte competitie gestreden om Netwerk Bowling Cup 2022. Alles in de grote ruimte van DOK99 waar op de twaalf aanwezige bowlingbanen gestreden én genetwerkt kan worden. Uiteraard onder het genot van food & drinks.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00-18.00 uur: Ontvangst gasten en uitdelen speelschema en naamstickers

18.00-18.10 uur: Welkomstwoord organisatie

18.15 uur: START 1e poule van 11 teams. Elk team bestaat uit 5 spelers. (55 personen)

19.00 uur: START 2e poule van 11 teams. Elk team bestaat uit 5 spelers. (55 personen)

19.45 uur: Buffet staat klaar!

20.45 uur: FINALE: de beste twee teams strijden om de wisselbeker!

21.30 uur: einde avond

Wilt u niet deelnemen aan het bowlen, dan is dat geen probleem. U kunt dan tóch aanwezig zijn. U DIENT ZICH WEL AAN TE MELDEN en aan te geven dat u niet bowlt. Uiteraard kunt u uw favoriete team aanmoedigen! Zoals u van ons gewend bent, is er voldoende gelegenheid tot netwerken. Met een heerlijk buffet en hapjes & drankjes wordt er voor de inwendige mens gezorgd.

Tot 3 oktober!

Marjan van Berkel | Leonard van Spronsen | Albert Besuyen | Wouterien Dees | Steven Corijn

#business #netwerken #ontspanning #interregionaal #verbinden

LET OP: AANMELDEN LOOPT VIA DE WEBSITE VAN Business Netwerk Haaglanden: https://businessnetwerken.nl/haaglanden/events/netwerk-bowling-challenge-op-3-oktober/

 

Terug naar home