Business Netwerk Zeeland bij Pure Blue

Een bedrijfsbezoek met Business Netwerk Zeeland bij Pure Blue Water in Kapellebrug. Elke keer mooi om dit soort evenementen voor deze netwerk club te mogen organiseren. Op 14 september waren 35 leden aanwezig in Kapellebrug. Angelo de Mul presenteerde op zeer professionele wijze zijn bedrijf Pure Blue Water, dat internationaal in de picture staat met innovatieve waterzuivering. Een prachtig concept, dat op het punt staat om in veel landen toegepast te gaan worden. Chapeau voor Angelo en zijn team van vele internationale professionals. Daarna was het tijd voor onze jaarlijkse barbecue, die door het regenachtige weer binnen plaats moest vinden. Maar ook dat mocht de pret niet drukken, want we deden dat in de nieuwe bedrijfshal van Pure Blue Water, tussen de machines. Een heerlijke barbecue, verzorgd door Catering Zaamslag. Dus was er tijd voor napraten, ontmoeten, heerlijk eten en, natuurlijk, netwerken. Prachtige club dit, Business Netwerk Zeeland. Many thanks to the team of Pure Blue Water Kapellebrug. Thanks for having us. You were fantastic, great job and great atmosphere…..

Terug naar home