Nieuwe generatie ondernemers óók onderdeel van Business Netwerk Zeeland

“De diversiteit aan leden van Business Netwerk Zeeland (BNZ) typeert ons netwerk en zorgt voor een mooie mix van ondernemerschap. Verschillende generaties komen samen. Ervaring en netwerk kunnen op deze manier mooi met elkaar gedeeld worden”, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ. BNZ-lid Jeroen de Boed, eigenaar van Essaco en al enige tijd onderdeel van het BNZ-netwerk, is hiervan het levende bewijs.

“Jong geleerd is oud gedaan, wordt ook wel eens gezegd”, aldus een glimlachende Jeroen De Boed als rasechte optimist. Met zijn 27-jarige leeftijd is hij één van de jongere leden binnen het BNZ-netwerk. De Boed over zijn activiteiten: ”Ik ben eigenaar van Essaco B.V. en ben de afgelopen jaren eigenaar geweest van een verhuurbedrijf binnen de evenementenbranche: Bounce & More. We hebben het bedrijf weten op te bouwen tot de grootste leverancier in de omgeving Zuid-Hollandse Eilanden en Zeeland. Echter in maart 2020 kwam onze branche volledig tot stilstand door Corona (COVID19). Dat was wel even schrikken”.

Foto: BNZ-lid en rasoptimist Jeroen de Boed van Essaco

De Boed is toen zeker niet bij de pakken neer gaan zitten. “In die periode zochten we vooral naar alternatieve werkzaamheden en bouwden we onze bestaande werkzaamheden om naar mogelijkheden. Eind 2020 ben ik in gesprek komen met de toenmalige eigenaar van Essaco. Essaco is een groothandel die zich richt op de in- en verkoop van bedrijfskleding en PBM’S. Na enkele gesprekken heb ik samen met de toenmalige eigenaar besloten dat ik het bedrijf voort ging zitten en ben vervolgens eigenaar geworden. Zodoende”, licht de jonge ondernemer toe die in Stellendam gevestigd is met zijn bedrijf.

Jeroen de Boed zit boordevol ambitie. De Boed hierover: “Met Essaco zijn wij een groeiende speler in de markt die voor een deel handelt als tussenhandelaar en daarnaast ook de functie vervuld als totaalontzorger voor eindklanten. Groei is een belangrijke factor, maar ik wil wel de kwaliteit en de service weten te waarborgen. En het netwerk van BNZ helpt mij om met andere, ervaren ondernemers en beslissingsbevoegden te sparren en informeel van gedachten te wisselen. Dat vind ik altijd zeer nuttig en aangenaam”.

Meer info over Essaco BV? Ga naar www.essaco.com of mail naar info@essaco.com

 

Terug naar home