Bedrijfsbezoek PureBlue Water inclusief ZomerBBQ Business Netwerk Zeeland

Bedrijfsbezoek + ZomerBBQ op woensdag 14 september bij PureBlue Water!

Op woensdag 14 september 2022 van 16.30-20.00 uur organiseert Business Netwerk Zeeland voor haar leden en relaties een bedrijfsbezoek bij BNZ-lid PureBlue Water. Het bedrijfsbezoek vindt plaats op de locatie van PureBlue Water aan de Gentsevaart 21, 4565 ER te Kapellebrug, waar gastheer Angelo de Mul ons ontvangt. Gelijk hieraan gekoppeld vindt de jaarlijkse ZomerBBQ op deze locatie plaats, waarbij in een gezellige en gemoedelijke informele sfeer de leden de laatste ontwikkelingen met elkaar kunnen delen. Informeel netwerken dus met gelijkgestemden.

‘Dit jaar is het wederom mogelijk om een ZomerBBQ te houden. Vorig jaar waren we te gast bij de Panhoeve. We zijn blij dat we dit jaar te gast zijn bij Angelo de Mul en zijn bedrijf. Zijn innovatieve manier van ondernemen zal Angelo met ons delen en tijdens het bedrijfsbezoek wordt er uiteraard nader kennis gemaakt met het bedrijf. Een mooie manier om een bedrijfsbezoek te combineren met een ZomerBBQ. Handig en interessant tegelijk’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van Business Netwerk Zeeland.

Foto: Angelo de Mul hier op de foto met mede BNZ-lid Judith de Witte tijdens de ZomerBBQ van 2021 bij De Panhoeve

Inmiddels is het team van PureBlue Water gegroeid tot bijna vijftig personen. ‘Een team met een missie: De wereld een beetje mooier maken met onze innovaties. Daar werken we allemaal elke dag keihard voor. Met plezier, want dat vinden we net zo belangrijk. En op onze locatie in Kapellebrug doen we alles zelf: van R&D tot engineering, van productie tot service, en van sales tot business development. En dat laten we graag eens zien aan de leden van Business Netwerk Zeeland’, aldus trotse eigenaar Angelo de Mul.

VERPLICHT AANMELDEN:

Voor dit bedrijfsbezoek + ZomerBBQ is aanmelden verplicht. Leden van Business Netwerk Zeeland (één persoon) zijn zonder bijdrage na formele aanmelding van harte welkom. Introducés of relaties van Business Netwerk Zeeland kunnen via info@businessnetwerkzeeland.nl deelname aanvragen. De directie geeft hierop dan aan of deelname wel/niet is toegestaan. Uiteraard kan er ook rechtstreeks contact opgenomen worden met Albert Besuyen en Wouterien Dees van Business Netwerk Zeeland. Meldt u zich aan en komt u zonder zich af te melden niet opdagen? Dan brengen wij de kosten voor deelname bij u in rekening (75,- euro exclusief btw).

AANMELDEN VIA DEZE LINK!

Terug naar home