West-Zeeuwsvlaamse kust in ‘Bresjes’ decor voor geslaagd netwerkdiner

Het Zeeuw-Vlaams volkslied galmde door de kelen van de aanwezige Zeeuwsvlaamse leden van Business Netwerk Zeeland (BNZ) tijdens de aanvang van het netwerkdiner afgelopen dinsdag bij Loods Tien. De hier en daar valse noten werden voor lief genomen door de ongeveer 35 leden van BNZ die ontspannen bijeen waren gekomen om een geslaagde avond aan de kust door te brengen. Niets was te veel gezegd.

Ongeveer de helft van de groep had zich tegen het eind van de middag gemeld bij Wouterien Dees en Steven Corijn van Business Netwerk Zeeland. Een stevige wandeling door Natuurgebied de Waterdunen stond hun te wachten. Het zonnetje liet zich prominent zien tijdens de wandeling. De diverse gesprekken tussen de deelnemers – die in diverse groepjes waren verdeeld mét een themaopdracht in de hand – leverden nuttige inzichten op tijdens de korte groepspresentaties na afloop.

Fotocollage: een blik op het ontspannen BNZ-netwerkdiner in het Zeeuwse ‘Bresjes’…..

Het muzikale duo Soulkitchen had bij Loods Tien de gitaren op scherp staan en op het zijterras en dinergedeelte was het dan ook druk toeven in een heerlijke, muzikale ambiance. In een ontspannen sfeer  waarbij wederom leuke verbindingen tot stand werden gebracht. ‘Wat een leuke avond op een perfecte locatie. Het was een fijn weerzien met de leden en we kijken alweer uit naar de volgende bijeenkomst’, aldus een tevreden Wouterien Dees van BNZ

Uiteraard ontbrak het slotwoord van BNZ-ambassadeur Cees van Liere niet. De oud-burgemeester van Sluis voelde zich als een vis in het water en Van Liere refereerde dan ook op geheel eigen wijze naar de historische ontwikkeling van het gebied. Verder prees van Liere de BNZ-organisatie om iedere keer maar weer een groep ondernemers uit eigenlijk drie verschillende deelgebieden van Zeeland bij elkaar te brengen. Kortom, een geslaagd samenzijn en op naar de volgende bijeenkomst….

Meer weten over Business Netwerk Zeeland? Ga naar www.businessnetwerkzeeland.nl of mail naar info@businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home