Type2Solutions bestaat 20 jaar!

Type 2 Solutions – lid van Business Netwerk Zeeland – biedt al jaren een onderscheidende combinatie van technische knowhow, bedrijfservaring en oplossingen op het gebied van datamigratie, data integratie, datakwaliteit, EDI, barcode labeling en GS1. En dit jaar bestaat het bedrijf maar liefst 20 jaar! Van harte gefeliciteerd Judith de Witte en Jack de Hamer!

‘Al 20 jaar zetten we onze kennis, ervaring en software tools in om onze klanten maximale voordelen te bieden. Onze klanten zijn onderdeel en reden van onze groeiende succesvolle onderneming en daar zijn wij trots op’, aldus Judith de Witte die de Sales & Marketing al jaren voor haar rekening neemt.

Jack de Hamer vertelt over het ontstaan: ‘Wij zijn gestart in Rotterdam en in 2004 verhuist naar Ridderkerk. We werken voor organisaties als het Erasmus MC, de Koninklijke Bibliotheek, Delta Fiber Nederland, N.V. Westerscheldetunnel en The Grape Hub Europe. Voor onze klanten in de fruitsector spelen de havens in Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen een belangrijke rol in hun logistieke keten. Voor het optimaliseren hiervan gebruiken zij onze barcode labeling en EDI-software ‘Palletlabel’. Om die reden werken we sinds mei 2020 ook vanuit ons kantoor aan het historische Dok van Perry in Vlissingen. Vandaar ook ons lidmaatschap bij Business Netwerk Zeeland’.

LET OP: DINSDAG 14 JUNI 2022 VAN 10:30 – 11:00 uur ‘Webinar implementatie EDI en SSCC-labels’. Ga naar DEZE LINK!

 

Meer weten over Type 2 Solutions …clear vision on data? Ga dan naar www.t2s.nl

Type2Solutions

Ridderkerk | Tinstraat 47 |2984 AN Ridderkerk | T: +31 180 545151

Vlissingen | Dok van Perry 21 | 4381 EL Vlissingen | T: +31 118 240871

 

 

 

Terug naar home