Pureblue Water winnaar MVO-award Zeeuws Vlaanderen

Nadat Business Netwerk Zeeland-lid Feyter Group deze periode nog volop in de strijd zit in de verkiezing van Zeeuws Familiebedrijf van het jaar, is inmiddels een ander Business Netwerk Zeeland-lid Pure Blue Water er met de MVO-prijs 2021 van Zeeuws-Vlaanderen vandoor gegaan. Gisteren werd de award uitgereikt aan Angelo de Mul en zijn team. Pure Blue Water ontving deze award speciaal voor haar verdiensten op het gebied van ‘social responsibility’. De award werd georganiseerd door ZB Bibliotheek van Zeeland op de CO3 Campus te Terneuzen.

Oprichter en eigenaar Angelo de Mul stak zijn blijdschap niet onder stoelen of banken. ‘We zijn zeer verheugd met deze award en titel. Met ons team werken we dagelijks hard aan ‘sustainability’ en ‘social responsibility’. Niet alleen op het gebied van water en klimaat, maar ook op basis van onze inrichtingen van de processen. Wij zijn aanhanger van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.’

Foto: winnaar PureBlue Water van de MVO-prijs Zeeuws Vlaanderen 2021

‘We zien het als onze missie om impact te realiseren met onze oplossingen, maar zeker ook binnen onze eigen organisatie. Buiten innovatie en productleiderschap, geloven we sterk in de noodzaak om te investeren in sociale innovaties en bewustwording. We willen de transitie versnellen naar een duurzame watercyclus en daarbij bewustzijn creëren’, aldus de immer enthousiaste De Mul.

Namens Business Netwerk Zeeland – Albert Besuyen, Wouterien Dees, Marjan van Berkel en Steven Corijn – feliciteren we bij deze lid Angelo de Mul en zijn team met het winnen van deze award.

#award #CSR #MVO #ZeeuwsVlaanderen #teamwork #sdgs2030 #innovation #socialfootprint #socialhandprint #impact #sustainability

 

Over PureBlue Water:

PureBlue Water is vernieuwer op het gebied van duurzame waterzuiveringsoplossingen. Het bedrijf combineert biologische processen met high-end technologie en slimme concepten en willen hierbij de transitie naar circulaire watertoepassingen versnellen. Meer informatie vind je via www.pureblue.nl

Terug naar home