Geslaagd netwerkdiner & museumbezoek van Business Netwerk Zeeland in Sas van Gent

Dat Restaurant Dockside van de horecaondernemers Bart & Jens Hoogstad uit het Zeeuwsvlaamse Sas van Gent aan de verwachtingen zou voldoen, was vooraf voor de organisatie helder. In combinatie met een interessant bezoek aan het aangelegen Industrieel Museum Zeeland, kon dan ook een nieuwe editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Zeeland van 20 april jl. ‘als geslaagd’ bijgeschreven worden.

‘Wetende dat Zeeland vele mooie, technische bedrijven in haar midden heeft, was het bezoek vooraf aan het museum inspirerend’, aldus Wouterien Dees en Albert Besuyen die alle deelnemers ter plaatse opwachtten met een heerlijke prosecco. Dees: ‘Het museum geeft een indruk van het productieproces van suikerbiet tot suiker én daarbij een inzicht in de Zeeuwse industriële ontwikkeling vanaf het verleden tot in de toekomst. Leuk om daar de aftrap van ons netwerkdiner te starten’.

Maar uiteindelijk was het met het netwerkdiner tijd om ontspannend met elkaar de heerlijke gerechten van Dockside tot zich te nemen. De verbinding werd al snel aan tafel gevonden, wat uiteindelijk altijd interessante gesprekken met elkaar oplevert. ‘We zien dat dit concept aanslaat en dat we een diversiteit aan ondernemers op een laagdrempelige manier verbinden. En dat doen we graag als Business Netwerk Zeeland’, licht Wouterien Dees toe. ‘En uiteraard met de gelegenheid aan nieuwe leden om zich voor te stellen binnen de groep. Kortom, wederom een leuke en interessante wijze om Zeeuwse verbinding in Sas van Gent tot stand te brengen’.

Ook interesse in deelname aan Business Netwerk Zeeland? Neem dan contact op met Wouterien Dees en Albert Besuyen (of stuur een email naar info@businessnetwerkzeeland.nl ) die de aanvraag beoordelen. ‘Het is belangrijk dat nieuwe leden passen binnen het bestaande ledenbestand. Vandaar dat we dat gezamenlijk de aanvragen tot lidmaatschap beoordelen’, besluit Albert Besuyen.

Foto’s van 20 april bekijken? Ga naar DEZE LINK!

Terug naar home