DELTA Energie verbindt zich aan Business Netwerk Zeeland

Wederom verbindt zich een mooie Zeeuwse partij aan het netwerk van Business Netwerk Zeeland. ‘We zijn blij met een netwerkclub als Business Netwerk Zeeland (BNZ), dat erin slaagt om Zeeuwse ondernemers en ondernemingen met elkaar te verbinden. En dat is hard nodig, zeker ook gezien de energietransitie die we als maatschappij ondergaan. Kortom, we sluiten graag aan’, aldus channel manager Thomas Wuite, die samen óf in afwisseling met CEO Roel Meijerink en Marina Geelhoed DELTA Energie zullen vertegenwoordigen in het netwerk. Welkom!

Wuite licht toe: ‘DELTA Energie is met inmiddels meer dan 120 medewerkers al meer dan 100 jaar dé energieleverancier in Zeeland. Met de klimaatdoelstellingen van 2050 in het vooruitzicht wachten grotere uitdagingen. Daarom transformeren we mee en zijn we voor onze klanten niet alleen die leverancier van groene stroom en (groen) gas, maar veel meer een energiepartner. Waar je voor veel meer terecht kunt dan alleen stroom en gas’.

Foto: een warm welkom voor Thomas Wuite (l) van DELTA Energie als nieuw BNZ-lid

‘In detail weet niemand hoe de energietransitie er precies uit zal zien. Om vaart te maken in de energietransitie geloven we sterk in partnerships en samenwerking. Daarom bouwen we een netwerk van partners om ons heen waarmee we de energietransitie in Zeeland een impuls willen geven’, eindigt Wuite vastbesloten.

Meer weten over DELTA Energie? Ga naar www.deltaenergie.nl

Albert Besuyen – Wouterien Dees – Marjan van Berkel – Steven Corijn

#netwerken #business #verbinden #zeeland

 

Terug naar home