Ook Witte Boussen treedt toe tot Business Netwerk Zeeland

En dat de ontwikkeling van Business Netwerk Zeeland (BNZ) niet stil staat, bewijst de toetreding van wederom een nieuw lid. Het Zeeuws-Vlaamse Witte-Boussen uit Terneuzen treedt toe tot het netwerk van BNZ. Welkom!

‘Veel over gehoord en prima passend bij de missie van onze organisatie’, aldus commercieel directeur Rolf Luteijn. ‘Witte-Boussen is inmiddels een begrip in Zeeland en ontzorgt met een compleet dienstenpakket voor de particuliere en zakelijke klant. Van verzekeringen, pensioen tot de verhuur en aan- en verkoop van vastgoed. Met diverse bedrijfsvoeringen onder één dak zijn wij regionaal een toonaangevende speler. Wij nemen onze rol als kennis- en adviespartner serieus en zetten dagelijks alles op alles om een goede gids te zijn voor onze klanten en potentiële klanten’.

Foto: een warm welkom voor Rolf Luteijn van Witte-Boussen door Wouterien Dees van BNZ!

Luteijn vervolgt: ‘We zijn al ruim 45 jaar een begrip in het Zeeuwse. We doen méér dan alleen assurantiën.  Zo zijn we bijvoorbeeld specialist in VvE beheer waarbij we al jarenlang vele appartementseigenaren ontzorgen’.

Wouterien Dees en Albert Besuyen van BNZ zijn blij met de toetreding. ‘Een gerenommeerde organisatie zoals Witte-Boussen hebben we er graag bij, aangezien zij naast kennis ook hun eigen netwerk willen delen met de andere leden. En dat zien wij graag’, aldus Wouterien Dees enthousiast.

Meer weten over Witte-Boussen? Ga naar www.witteboussen.nl

 

Terug naar home