Delmeco nieuw lid Business Netwerk Zeeland!

Een selectief, zakelijk netwerk met leuke, interessante (nieuwe) leden: dáár staat Business Netwerk Zeeland voor. Een drukke agenda weerhield ondernemer Ko Zwemer, oprichter van de Delmeco Group, ervan om in 2020 zijn lidmaatschap van Business Netwerk Zeeland (BNZ) te bekrachtigen. ‘Nu is de tijd rijp dus sluit ik graag aan bij dit interessante netwerk’, aldus Zwemer die per heden toetreedt als nieuw lid. Welkom Ko!

Alle ruim honderd medewerkers van de Delmeco Group hebben één ding gemeen: de liefde voor techniek. We denken in technische oplossingen die onze opdrachtgevers vooruit helpen We zijn sterk in advies, engineering, uitvoering, onderhoud en projectbegeleiding op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en werktuigbouwkunde. Het allerbelangrijkste in ons bedrijf zijn de mensen. Het is een club betrokken en gemotiveerde collega’s met verantwoordelijkheidsgevoel en pit. Zonder hen had Delmeco nooit zo succesvol kunnen zijn. Ik ben heel trots op iedereen’, aldus Ko Zwemer.

Foto: Voor Ko Zwemer is BNZ géén onbekende. Zie hier op archieffoto bij Hotel Mondragon in 2020.

Inmiddels werken er aldus ruim honderd mensen bij de Delmeco Group. Stuk voor stuk specialisten op hun eigen vakgebied. Ko Zwemer: ‘Sinds 1 april 2016 betrekken we met Delemco het voormalig pand van Imtech aan de Marquesweg 4 te Goes. Door de groei van het bedrijf was het nodig om zaken anders te gaan organiseren. De verschillende bedrijfsonderdelen werden zelfstandige werkmaatschappijen onder de Delmeco Group. Stuk voor stuk geoliede teams die snel en doeltreffend kunnen werken en als het nodig is een beroep op elkaar kunnen doen. Delmeco is zo klaar voor de toekomst en voor verdere groei’.

Meer weten over Delmeco? Ga naar www.delmeco.nl of ontmoet Ko Zwemer op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Zeeland.

Terug naar home