Renova in de hoofdrol tijdens geslaagd bedrijfsbezoek Business Netwerk Zeeland

Het bedrijfsbezoek van Business Netwerk Zeeland aan Renova BMW/Mini te Goes afgelopen woensdag kan weer in de boeken geschreven worden als geslaagd. Renova liet zich van zijn beste kant zien tijdens het bezoek waarbij – naast het netwerken – een rondleiding, proefrijden en een heerlijk diner tussen alle ‘snoepgoed’ in de prachtige showroom de avond vulden.

Thierry Frik en zijn team hadden het prima geregeld. Onder het genot van een welkomstdrankje werden de leden hartelijk ontvangen. ‘Het is altijd al een gezellig weerzien met de leden, zeker als dit bij één van de leden op locatie is. Zien en proeven zijn toch twee belangrijke elementen’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van Business Netwerk Zeeland die samen met Frik voor de organisatie tekenden.

Met een splitsing in groepen bleek de snoepwinkel van Renova zeer divers. ‘We kunnen er natuurlijk lang naar kijken, maar even proefrijden in één van deze prachtige BMW’s maakt het toch altijd bijzonder’, aldus een enthousiaste Frik die met Renova alles in het werk had gesteld om de bezoekers de ultieme beleving te laten ervaren met de diverse, beschikbare proefmodellen.

En dat lukte. Het proefrijden viel in de smaak en de rondleiding in de showroom, de professionele werkplaats en de schadewerkplaats vonden eveneens gretig aftrek. Renova had BNZ-lid Partyservice Nederland van Johan van der Linde gevraagd om het evenement smaakvol te verzorgen met een heerlijk diner midden in de prachtige showroom.

En uiteraard lichtte Wouterien Dees het volgende evenement van Business Netwerk Zeeland op 20 april toe, waar we met ‘Dineren met Directeuren’ te gast zijn in het smaakvolle Dockside te Sas van Gent.

Namens Business Netwerk Zeeland nogmaals een dankwoord aan Thierry Frik van de Renova Group voor de geweldige avond.

Ook deelnemen aan het netwerk van Business Netwerk Zeeland? Mail dan naar info@businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home