Elektra 21 nieuw lid Business Netwerk Zeeland (BNZ)

De kracht van mens en techniek, is de slogan van de 21 Groep’, aldus Danny van de Velde, directeur Elektra 21, onderdeel van de 21 Groep én per heden nieuw lid van BNZ. Met de overhandiging van een fles cava door Wouterien Dees van BNZ werd het lidmaatschap deze week bekrachtigd. Welkom Danny!

Danny van der Velde licht de activiteiten van Elektra 21 – met vestigingen in Terneuzen, Goes, Ossendrecht en Rucphen – toe. ‘We staan in de regio Zeeland en West-Brabant bekend als elektrotechnisch specialist. De enorme uitdagingen van een tekort aan woningen tot de energietransitie zorgt voor een zeer dynamische markt. Voor ons ook één van de redenen om ons aan te sluiten bij het krachtige en selectieve zakenplatform van Business Netwerk Zeeland. Een mooi en breed gedragen netwerk met veel diversiteit en veel kennis’.

Foto: Danny van der Velde ontvangt de welkomstcava van Wouterien Dees

Over de activiteiten van het bedrijf is Van der Velde helder: ‘Elektra 21 is specialist in het adviseren, ontwerpen, creëren, uitvoeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in de woningbouw en utiliteit. De toegevoegde waarde van Elektra 21 is vooral advies geven in het voortraject van de bouw. We denken graag met de klant of opdrachtgever mee over welke technieken de beste optie zijn. Door gedegen advies over de installaties, goede werkvoorbereiding en engineering verloopt de bouw vervolgens soepel’, verklaart de enthousiaste Van de Velde nader. ‘En samen met Install 21 (W- installateur), ProTect 21 (beveiliging & communicatie) en InduCon 21 (Industrie) wordt er een zeer krachtige samenwerking binnen de 21 Groep gevormd’.

Meer weten over Elektra 21? Ga naar deze link

 

Terug naar home