Bedrijfsbezoek Renova BMW in Goes op woensdag 16 maart vanaf 17.30 uur

Op woensdag 16 maart 2022 organiseert Business Netwerk Zeeland voor haar leden in samenwerking met Renova Zeeland een interessant en verbindend bedrijfsbezoek aan de Armundsenweg 33, 4462 GP te Goes.

 

Het belooft een gezellige, nuttige en ontspannen ‘autonetwerkavond’ te worden. Een avond waar eten, drinken, netwerken én mooie auto’s kijken en rijden gecombineerd worden op een prachtige locatie. Een locatie waar tijdens het afgelopen diner onze gastheer Thierry Frik ons al in het kort in meenam. Kortom, meld je aan!

 

Foto: Thierry Frik ontvangt op 16 maart de leden van Business Netwerk Zeeland

 

Programma:

17:30 – 18:00 uur:  Ontvangst, met hapje en (alcoholvrij) drankje

18:00 – 18.10 uur:  Welkomstwoord gezamenlijk en splitsing in 2 groepen

18:10 – 19:45 uur:  Rondleiding & rijden met diverse modellen

19:45 – 21:30 uur:  Gezellig netwerken & hapje eten

21:30 –  Einde

De catering wordt verzorgd door BNZ-lid Partyservice Nederland.

 

Let op: deze bijeenkomst is alleen en exclusief toegankelijk voor leden van Business Netwerk Zeeland. Bent u géén lid en wilt u toch meedoen, dan kunt u uw lidmaatschap aanvragen via info@businessnetwerkzeeland.nl U dient te voldoen aan de criteria voor toelating, waaronder het exploiteren van een bedrijf/organisatie met > 10 medewerkers.

 

 

Over Renova:

Renova Group is een hecht familiebedrijf dat in 1961 in Tilburg is gestart. De groep is in maart 2020 uitgebreid door de overname van Zwartepoorte met vestigingen in Goes en Roosendaal. Inmiddels is Renova uitgegroeid tot een one-stop-shop, waar klanten terecht kunnen voor de merken BMW en MINI, de submerken BMW M, BMW Motorsport, BMW i en MINI JCW, onderhoud, reparatie, schadeherstel en lease.

Aanmelden? Ga naar DEZE LINK!

Terug naar home