Welding4All nieuw lid Business Netwerk Zeeland

Op 23 februari herstarten we de netwerkactiviteiten weer bij Business Netwerk Zeeland (BNZ) met een leuke dinerbijeenkomst op Landgoed Twistvliet. Daarbij is de aanwas van nieuwe leden van het zakelijk netwerkplatform ook weer op gang gekomen. Zo ook de toetreding van ondernemer Sander van der Hage van Welding4All uit ‘s-Gravenpolder: ‘Ons lasbedrijf is inmiddels een welbekend begrip als dé lasspecialist in Zeeland en omstreken’! Welkom Sander!

‘Met ruim 30 jaar ervaring in de laswereld weten wij van Welding4All wat kwaliteit is. Onze kracht is de persoonlijke begeleiding. Dit doen wij door samen met de klant het proces zo vloeiend en kostenbesparend mogelijk te laten verlopen,’ aldus Sander van der Hage die het bedrijf in 2009 oprichtte. ‘Persoonlijk contact en advies staan voor ons op één’.

Foto: Sander van der Hage, nieuw lid van Business Netwerk Zeeland

Welding4All heeft alles in huis om uw lasproblemen op te lossen. Van der Hage licht toe: ‘Denk hierbij aan lasapparatuur, automatisering, las toevoegmaterialen, huren van apparaten, persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding mét of zonder logo’.

Albert Besuyen van BNZ is blij met de toetreding van Van der Hage bij BNZ. ‘We hebben het erover gehad hoe netwerken een toegevoegde waarde kan betekenen voor zowel mens als organisatie. En dat past bij elkaar, dus Sander is een welkome aanvulling binnen het Zeeuwse netwerk’.

Vragen? Bel naar 0113-855500 en vraag naar Sander van der Hage. Mailen kan via info@welding4all.nl of kijk even op de website via www.welding4all.nl

Ook meer informatie over BNZ? Mail naar info@businessnetwerkzeeland.nl en misschien bent u er ook wel bij op 23 februari!

Terug naar home