ONLINE Kerstbijeenkomst ‘Merry Christmas online evening’: maandag 20 december – 19.30-21.00 uur

Beste leden en relaties,

 

Bij deze informeren wij jullie over het besluit dat Business Netwerk Zeeland dit jaar 2021 géén fysieke bijeenkomsten meer zal organiseren. Deze beslissing is genomen vanwege de huidige situatie inzake COVID-19 en de daarop genomen maatregelen ter bestrijding van het virus.

 

Besmettingen, nieuwe variant, druk op de IC…. We zien binnen ons netwerk dat de opvattingen hierover verschillend zijn. En dat mag. Als netwerk hebben we besloten om deze maand slechts online meetings te organiseren in de hoop een bijdrage te leveren aan de maatschappij waarbij we ernaar streven dat de huidige coronamaatregelen zo snel als mogelijk opgeheven kunnen worden.

 

TOCH KERSTBIJEENKOMST!

 

Maar na de successen van de online events in de vorige lockdown, vieren wij toch samen kerst en willen wij elkaar tijdens  “Merry Christmas online evening“  op maandag 20 december van 19.30 tot 21.00 uur toch fijne feestdagen wensen en een gezellige avond organiseren. Dit doen we samen met Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden. Een kerstmeeting met (online)verbindingen!

 

 

Wij hopen op jullie begrip, en wensen jullie allemaal in ieder geval een fijne decembermaand toe.

Aanmelden (via de site van Business Netwerk Rijnmond en aub afleveradres voor wijn/borrelpakket aangeven) voor 20 december kan via DEZE LINK

 

Stay safe!

 

Namens Business Netwerk Zeeland,

Albert, Wouterien, Marjan & Steven.

Terug naar home