Culinair netwerkgenot tijdens geslaagde Dineren met Directeuren Business Netwerk Zeeland

Het gebeurde op een druilerige donderdagnamiddag in de polderwegen van het Zeeuws-Vlaamse Slijkplaat….. de editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Zeeland (BNZ) in 2-sterren Restaurant De Kromme Watergang bleek de verwachtingen volledig waar te maken.

Dat Edwin Vinke en zijn team voor culinaire topprestaties staan, was al bekend. Veertig leden van Business Netwerk Zeeland, waaronder de nieuwe leden Ronald Dekker, Christian Den Doelder, Thijs Dings, Florus Zwartbol en Elmer van Gurp hadden gisteren de Slijkplaatse slikwegen getrotseerd en beleefden het netwerkdiner in een ontspannen setting met elkaar. Een soort van laatste avondmaal…..

Bij binnenkomst werden de deelnemers ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Het welkomstwoord van Wouterien Dees van BNZ bleek de start van een uitzonderlijk culinair samenzijn. ‘Mooi dat we hier deze editie kunnen ervaren. Met de wisseling van tafelschikking in het verschiet, is het weer goed om elkaar in deze sfeer te ontmoeten en elkaar te kunnen spreken’. Albert Besuijen kon dit alleen maar beamen: ‘Met deze toplocatie bieden we onze leden een speciale omgeving om met elkaar te kunnen netwerken’.

Dat ‘de gong’ om 20.00 uur een gegeven was, mocht de pret van deze avond niet drukken. ‘Een geslaagde editie wederom. Op naar de volgende….’, aldus een tevreden Wouterien Dees & Albert Besuijen.

Binnenkort zijn de foto’s te zien via www.businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home