Den Doelder Pallets nieuw lid Business Netwerk Zeeland

‘De lockdowns hebben aangetoond dat onze producten een cruciale rol spelen in de bevoorrading van supermarkten, ziekenhuizen en andere essentiële ketens. De markt moet blijven beseffen dat houten pallets de meest economische keuze is in het logistieke proces. Houten pallets zijn herbruikbaar, te repareren en te recyclen. Ze passen in ons streven naar een circulaire economie’, aldus Christian Den Doelder, directeur van Den Doelder Pallets uit Axel én nieuw lid van Business Netwerk Zeeland. Welkom!

Foto: Christiaan Den Doelder, 4e generatie van het familiebedrijf Den Doelder Pallets BV uit Axel

Aan het roer van het familiebedrijf, laat Christian Den Doelder al snel zijn trots zien: ‘Den Doelder Pallets vindt zijn oorsprong in 1938. Onze locatie aan de Langeweg in Axel heeft inmiddels drie volautomatische pallet productielijnen voor standaardpallets en grote series maatwerk. Onze palletfabriek heeft een productiecapaciteit van drie miljoen pallets per jaar. De locatie beschikt tevens over drie droogkamers en een opslagmogelijkheid op zowel open terrein als overdekt. In Axel werken ruim 45 medewerkers aan de productie van de pallets. Verder beschikken we over de locaties Westdorpe, Mechelen en Helmond’.

Christian den Doelder nam, na alle facetten in het bedrijf te hebben doorlopen, als vierde generatie het stokje over van zijn vader Jan den Doelder. Den Doelder: ‘Dat was het moment om fors te investeren in een hypermoderne productielijn. Het bedrijf richt zich steeds meer op het ontzorgen van de klant’.

Met diverse uitdagingen in het verschiet, sluit Den Doelder zich graag aan bij Business Netwerk Zeeland. Den Doelder: ‘Dit netwerk ontwikkelt zich gestaag, doch krachtig en is selectief in hun leden. De bijeenkomsten zijn divers en daar sluit ik mij graag bij aan’, bevestigt de Zeeuwse ondernemer.

Meer weten over Den Doelder Pallets BV? Ga naar www.dendoelderpallets.eu of ontmoet Christian den Doelder op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Zeeland.

 

Terug naar home